Inredningsprylar

Dagens fynd! =))

Då var vi hemma igen ifrån dagens besök på Lions loppmarknad. Eller ja, vi kom ju faktiskt hem för ett par timmar sen, men jag frös så jag höll på att dö när vi kom hem så jag var bara tvungen att krypa ner under en filt och bli varm först. Visserligen är det inte samma busväder idag som igår, men det är rått!

Hur som helst – jag hittade ju det jag letade efter idag på loppisen! smiley I varjefall några stycken.

lionsfynd2

En lite större modell i vitt med gulddekor och så den mindre modellen i olika färger med guldkant. Hur söta som helst! smiley

Dessutom fick jag tag på ett nytt paket med aromaljus med lite tillbehör.

lionsfynd3

Faktum är att jag egentligen hade tänkt att lägga tillbaka detta, för jag kände att jag inte riktigt behövde det. Men då går jag – min klant – och tappar hela paketet! Då kände jag att det var en smula pinsamt att gå och lägga tillbaka det och säga att jag inte skulle ha det. smiley Men priserna var ju inte direkt hutlösa. *skratt* Jag betalade 30:- för allt det här på bilderna. *s*

Men så fick ju Loxy en sak idag också förstås. 😉

hundvast1

På vägen hem från loppisen åker vi lämpligt nog förbi MyOne, och vi svängde in där för att kika runt lite, plus att mamma skulle köpa NaturesDiet till Elliot. Då hittade jag den här ursöta täckjacksvästen till lilleman. smiley Jag hade ju bara med mig småslantar till eventuella loppisprylar, men Loxy har en snäll husse också. smiley

hundvast2

Ën riktigt mysig väst som är såpass rymlig i ”ärmhålen” att man lätt kan få in en liten tröja under om det skulle bli riktigt kallt. Från märket Tommi, 169:- och alltså ett riktigt klipp! smiley

Nu ska vi äta middag här, och idag blir det stekt kyckling och potatiskroketter. Ha en trevlig kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...