Pyssel & handarbete

Dekorera presenten!

presentdekor1

Eftersom Håkans son där nere i Blekinge inte har min bloggadress så kan jag faktiskt visa upp den här tokfräcka presenten här innan vi åker. Visst är den bara helt sjukt cool! smiley Jag litar på att den andra sonen som har adressen inte skvallrar… *skratt* Den mysiga mjukisnallen som lilla Mina också ska få av farfar är redan inslagen tyvärr, och jag tänkte ju aldrig på att fota den, men den är verkligen toksöt! Däremot fotade jag faktiskt paketen när vi var klara med dem. Jag har nämligen en förkärlek för pyssel som säkerligen inte har undgått någon. smiley Så när Håkan hade slagit in presenterna tog jag över paketen…

presentdekor2

Lite tips på roliga saker man kan sätta fast på paketen. Jag har tagit smala sidenband från Panduro Hobby och trätt igenom små babyskallror, nappar och rosetter i rosa (de blå sparar jag till eventuell pojkfödsel…smiley) och knutit en rosett runt varje sak. Sedan har jag fäst hela sidenbandet i presentsnöret på paketet så att det hänger lite löst vid sidan om. Det här är förstås bara dekoration och ingenting barnet kan leka med, i allafall inte några mindre barn.

presentdekor3

På det andra paketet trädde jag olika plastpärlor i form av hjärtan, rosetter och clowner på ett starkt snöre – förslagsvis mattvarp – och slog sedan en stoppande knut i varje ände av pärlkedjan. Ändarna fäste jag i två delar av presentsnöret, men man kan förstås ha många fler och dra dem runt om.

Lite kul tycker jag och lite annorlunda än bara vanliga presentpapper och snören. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...