Djur

Underbart vackra Legolaz!

legolas11

Jag var inne nu på morgonkvisten och kikade runt en stund på min syster och svågers hemsida – Wellbrant’s Shetland & Araber – och hittade en del nya foton som jag inte sett tidigare. Bland annat de här på underbart vackra hingsten Legolaz. Jag trodde knappt mina ögon! Han har förändrats något så oerhört sedan jag såg honom på kort sist, och i första ögonblicket så trodde jag att det var deras avelshingst Gowlas – alltså Legolaz pappa – jag såg på korten.

legolas2

Den här underbara pojken är alltså deras egen uppfödning, det första arabfölet dom har fött upp dessutom, och han är efter Gowlaz undan Leka, som också är en ljuvligt vacker häst. Enligt vad min syster Tess har berättat för mig så har han dessutom ett underbart temprament, samma lugna och fina sätt som sina föräldrar och oerhört snäll.

legolas3

På de här korten leker han med deras unghund Teddy, nyfiken i en strut – och bryr sig tydligen inte ett dugg om att Teddy tokskäller och försöker nafsa honom i mulen. Jag säger som min syster – cool eller dum? *skratt*

Hur som helst så vet jag att det har funnits tankar på att eventuellt sälja Legolaz, om den rätte ägaren dyker upp. Men jag förstår att dom har svårt att skiljas ifrån honom. Dock driver dom en uppfödning och man kan ju tyvärr inte behålla alla hästar, hur gärna man än skulle vilja. Men skulle ni vara intresserade av att kika närmare på Wellbrant’s vackra hästar och ponnyer så titta in på deras hemsida.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...