Pyssel & handarbete

Godisburkar…

godisburkar1

God kväll alla – eller god natt snarare… 😉
Nu börjar jag närma mig ett slut på kaoset här hemma… *s* Riktigt färdig för sängen är jag inte än, men jag har i allafall inte såå mycket kvar. Så här blev i allafall mina godisburkar som ska med upp som små ”gå-bort-presenter” till lite olika folk i Härnösand. Hur tycker ni dom blev?

godisburkar2

Jag kan ju säga att dom blev inte alls som jag hade tänkt mig från början, men min symaskin lade av när den absolut inte borde, och efter ca en timmes bråkande med den så gav jag upp. Jag hade helt enkelt inte tid, så jag var tvungen att lösa det på något annat sätt. Så vitt tyg med spetskant fick bli så här i stället. Men, men.. det ser ju juligt ut i allafall.. smiley

godisburkar3

Jag trodde det mesta av godiset jag gjorde skulle gå åt här, men jag måste ha allvarliga fel på mitt ögonmått tror jag… Det här är vad som finns kvar efter att jag har fyllt upp de här burkarna. Och dom är på 1 liter styck… Jag hoppas folk runt omkring oss gillar godis.. smiley *s*

Nu ska jag bara finslipa det sista här och se till så allt är okej inför resan så jag slipper rusa omkring klockan 5 i morgon bitti. Till vissa som väntat på att jag skulle höra av mig idag – Jag är superledsen, men jag har bara inte hunnit. Jag ringer eller mailar från bilen i morgon.

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...