Allmänt

Natti natti mitt i natten… ;-)

ollenatti1

 

Det blev ett sent god natt ikväll, så förmodligen sover väl alla nu. Men jag var bara tvungen att kika in med en liten godnattbild på underbart söta Olle som ägs av min kompis på Tjörn. Jag fick nämligen ett jättefint vykort därifrån idag, på just Olle, och egentligen hade jag väl velat scanna in den bilden och lagt upp den här. Men min scanner är för tillfället begravd under drivor med julsaker..(ja, tro det eller ej, men vi har inte fått ner dem i källaren än, för vi väntar på att saker ska försvinna ur källaren..*s*) så det fick bli en annan bild så länge. 🙂
Men tusen tack hela gänget från Öa för kortet idag! 😀  Massa kramizar!

*

Att det blivit så sent beror helt enkelt på att mamma och jag har suttit och tjattrat i vanlig ordning och inte kommit i säng. 😛 Men nu måste jag ta tag i mig själv och försöka sova lite. Jag har faktiskt mått lite bättre idag och jag hoppas det håller i sig i morgon också. Kanske är det över för den här gången, och jag tänker hålla mig så långt ifrån alla tänkbara förkylningsvirus jag bara kan! *s*

 

Hoppas ni har haft en fin kväll alla och får sova gott i natt! På återseende i morgon igen.

 

ollenatti2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Men vilken fin hund! <3 Hoppas du kryar på dig! Här har vi brottats med scharlakansfeber och magsjuka senaste tiden 🙁 Det ska bli skönt med vår snart så att alla kan vara ute mer och hålla sig lite friskare.

  2. Cherlindrea säger:

    Ulrika: Ja, jag är så förtjust i honom. Jag önskar jag kunde träffa honom oftare, det var ju så kul när kompisen också skaffade sig en chihuahua, men vi bor lite för långt i från varandra tyvärr.
    Usch, ni har verkligen haft otur hör jag. Det är mycket som går nu har jag förstått, och jättemånga är sjuka. Hoppas ni är på bättringsvägen nu i allafall. Jag håller med, nu ser man verkligen fram emot våren och värmen, så man får vara ute mer.
    Kramar!

Kommentarer är stängda.