Allmänt

Sen förmiddag!

pellisloxymorgon2

God morgon – eller god förmiddag är väl kanske riktigare. 😀

Fast jag har varit på benen sen halv åtta-tiden i morse, så har jag inte hunnit med bloggen förrän nu. Mamma sov ju över i natt, så för det första satt vi och småtjattrade över kaffekopparna och kikade på lite olika roliga saker på nätet här på morgonkvisten, och sen var jag bara tvungen att ta tag i lite städning här som jag inte orkat med under min sjukperiod. Men nu är jag toktrött igen. Kanske lite väl tidigt att storstäda lägenheten efter att man legat fullkomligt utslagen. *s*

*

Nu har i allafall Håkan kommit hem och i ugnen står äntligen den där omskrivna äppelpajen som jag tjatat om i flera dagar. 😉 Håkan vet att det är något på gång, men han vet inte vad, för jag gjorde allt utom gräddningen klart igår. =)) Så det blir lite annorlunda lunch här idag. *s* Hemmagjorda vaniljsåsen står också i kylskåpet och väntar. 😀

*

Så nu ska jag ta hand om pajen innan jag lyckas bränna vid den och sen måste jag nog vila en stund innan det är dags för lite grafikjobb här igen. Jag har en hel del kvar att göra på Hräsvelgs hemsida som har blivit liggande nu under de här dagarna.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Annelill säger:

  Vilken kul bild du har lagt ut på våra små älsklingar.
  Kram på dej.

 2. go morron, är det alldeles för sent för mig att säga nu (kl är ca 17.27). Men go kväll kanske låter bättre (ler)

  KRAM

 3. Cherlindrea säger:

  C: God kväll, får jag väl säga då, eller god natt är kanske bättre. *skratt* Klockan är snart halv ett, så jag borde egentligen sova nu, men här sitter jag och försöker komma i kapp mig med alla kommentarer och bloggar. 😀 Tur att det är kul! 😉
  Hoppas du har haft en fin dag vännen! Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  Annelill: Tjohej! 😀 Premiär! 😛 Visst är dom sockersöta, våra små aliens. 😉 Kramelikramiz!

Kommentarer är stängda.