Allmänt

Tre buskillar…

hampuzhugo1Jag kom precis på att jag totalt missade en sak igår! Om inget har ändrats så borde mina systersöner finnas nere hos min mor just nu, och ska vara där i dag också. Så jag måste bara ta mig en stunds ledigt ifrån dagens bakning och kila ner och busa lite med dem. Det är ju tyvärr inte varje dag man har möjlighet att träffas eftersom vi bor såpass långt ifrån varandra. Jag borde verkligen skämmas som glömde bort det igår. Men å andra sidan – säg det jag inte glömmer nu för tiden… 😉

 

 

 

 

gowlaz11

 

 

Och när jag ändå är inne på min systers familj så måste jag bara visa det här kortet som jag fick på mail för ett tag sedan. Ett helt underbart kort på deras ljuvliga arabhingst Gowlaz! 😀  Han är så otroligt vacker och jag har i tur och ordning förälskat mig i nästan varenda en av hans avkommor. *s* I år tror jag inte han ska bli pappa till någon föling om jag har förstått det hela rätt. I varje fall har min syster och svåger inga dräktiga arabston ute på gården, utan bara shettisston, men jag hoppas på nästa år. Det här är en av de finaste hingstarna jag vet, och då pratar jag inte bara om utseendet, utan också om hans sätt. Han är otroligt mysig och lätthanterlig för att vara en såpass gammal hingst.

 

Underbara Gowlaz!

 

 

 

gowlaz21

 

Nu ska jag i allafall fortsätta här, och sen ska jag ta mig en prommis ner till mamma och hälsa på buspojkar. 😀

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  ååå Va vacker han är..
  Jag har ett vitt Arab sto =)
  Tatueringen blev skit bra..
  Super nöjd.
  Gjorde inte så ont som jag trodde har ju gjort den en gång innan på smalbenet..
  Snart vågar du =)
  Kram

 2. Cherlindrea säger:

  Ida: Åh, har du??! 😀 Min syster har ett vitt arabsto också, en riktig prinsesshäst ser hon ut som. =)) Araber är så himla vackra!

  Ja, jag förstår att du är nöjd med tatueringen, den var sjukt snygg! 😀 Jag har hört från så många nu att det inte gör så ont som man tror. Ont, självklart – men inte värre än att man klarar av det. Och det är väl inte direkt smärtan jag är rädd för egentligen, utan tanken på nålar och allt det där, trots att jag har hört hur många gånger som helst att det inte går att jämföra med nålstick. 😉

  Men jag ska nog samla mod nångång.. när jag är 83 eller nåt.. *skratt*
  Kramizar!

Kommentarer är stängda.