Allmänt Djur

Djurpyssel idag…

Det har varken blivit något målande eller syende idag, av lite olika skäl. För det första behövde mitt huvud vila från färgångorna. Men sen uppäckte jag dessutom en mycket frustrerande sak när färgen torkat… FEL FÄRG! Den var inte vit, alltså typ kittvit som jag ville ha den, utan mer benvit. Jag höll på att bli tokig! Och inte nog med det – själva färgen var någon specialvariant med något annorlunda lösningsmedel i, industrifärg fick jag veta senare, så det funkar ju inte att bara måla över med vilken färg som helst i rätt vit nyans, då skär det sig. Men nu har Håkan varit iväg och köpt rätt färg och rätt färg… *s* 😉 så nu är det bara att slipa ytan och måla om alltihop igen.

 

 

Men det var väl jag som sa att det var så himla roligt att måla va..?

 

Haha! 😀

bloggfoto271

 

Det har blivit djurpysseldag idag i stället, när jag inte har legat och vilat. Sassie är nog inte vidare kompis med mig idag. För det första har jag kapat av honom halva svansen. Ja, alltså inte svansen, men pälsen på den…hehe. Och svansen är hans stora stolthet som han alltid bär som en fana över ryggen. Men nu var den lite tovig och jag avgjorde att det var bättre att klippa än att reda ut. Så för tillfället går han omkring med en råttsvans med en liten löjlig tofs längst ut och blänger på mig, toksur. Haha! Och inte blev han gladare när han hamnade i mitt knä tillsammans med klotången strax därpå heller. Så – det hjälpte inte så mycket att jag försökte fjäska in mig med nykokt kyckling efteråt – Sassie och jag är inte helt överrens just nu. 😉

 

Loxy råkade också ut för min nitiska rengöringsmani och hamnade i badkaret när vi kom in från promenaden idag, men det var verkligen inte konstigt. Han var lerig ända upp under magen och inget jag ville att han skulle dra runt uppe i sofforna. Men Loxy är ganska lättflirtad, och idag kom en av hans finkakor till användning. 😀 Han rusade iväg till favoritmattan med sin kaka direkt och jag efter med kameran. *s*

 

loxygott1

*

loxygott2

*

loxygott3

*

loxygott4

*

Jaja, jag ska sluta fota. 😛 Jag fick ju några bilder i allafall. =))

Nu blir det kycklinggryta här hemma. Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Sötisar =)
  Då ser Sassie ut som Revo ibland ser ut på svansen bara lite päls längst ut på toppen =)
  Hahah den bilden där man kan se rakt upp i Revos nos är SÅ rolig. Att han kunde hålla huvudet så stilla är ett under hahah..
  Loxy är så gudomligt söt..
  Kramiz till er alla

 2. Cherlindrea säger:

  Ida: Haha, ja, det ligger inte långt ifrån en pudelsvans även om tofsen därute på tippen inte är så fint friserad som pudlar brukar ha. 😛
  Ja, nosbilden på Revo är helt outstanding! Haha! Man blir bara så himla glad när man ser det! 😀
  Tack för dina goa ord om min lillskit. 🙂 Han ser ut som en rugguggla på de här fotona, men han är nybadad och fortfarande blöt i pälsen så det är därför. *skratt*
  Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.