Allmänt

Besök av Nicole & Saphira

saphira1God middag alla bloggare, besökare, vänner & familj! smiley Ber om ursäkt att bloggen stannade av totalt ett dygn här, men efter en sömnlös natt och flera timmar bland tusentals besökare på mässan så var jag ganska slutkörd när vi kom hem. Faktum är att jag sov från ca 16-tiden och fram till 21 på kvällen. smiley Och ändå var man helt slut, så det blev bara lite slötittande på tv innan det var dags att krypa i säng igen.

Men nu till något mycket viktigare! smiley Lilla älskade Saphira! smiley Som jag nämnde i ett tidigare inlägg, så fick jag besök av min syster och systerdotter härom dagen, och naturligtvis jagade jag dem med kameran ungefär 50% av tiden dom var här. Resterande 50% satt jag med Saphira i famnen. Hon har ju vuxit något oerhört sen jag träffade henne sist. Det är inte klokt så fort det går!

Här kommer i varjefall ett litet axplock av bilderna jag tog under dagen. smiley

 

 

saphira2

 

 

 

I hallen hemma hos mig. Det var knappt så dom hann innanför dörren innan jag var där med kameran. smiley

 

 

 

 

 

 

saphira3

 

 

 

Förälskad och stolt mamma.. smiley

 

 

 

 

 

saphira4

 

 

 

En liten gosestund… smiley

 

 

 

 

 

 

saphira5

 

 

 

 

Trött liten tjej efter maten..smiley

 

 

 

saphira6

 

 

 

Loxy undersöker detta nya lilla fenomen..smiley

 

 

 

 

 

 

saphira7

 

 

 

 

Nicole med två bebisar..smiley

 

 

 

 

 

 

saphira8

Underbara lilla busunge.. smiley

Jag vet att det är flera ifrån familjen och släkten som väntat på nya bilder på Saphira. Sorry att det dröjt lite. smiley Men jag hoppas ni är nöjda med de här i allafall. smiley Förhoppningsvis kommer Nicole hit med lilltösen redan i morgon (måndag) igen en liten sväng, och då blir det fler foton såklart! *skratt*

Ha det gott alla, och på återseende snart.

// Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...