Allmänt

Min lilla mys- och planthörna…

mysis1

 

Nu har jag äntligen fått lite ordning på utrymmet utanför vår ytterdörr. Eller snarare – jag har fått till den där lilla kombinerade mys- och planteringshörnan som jag har gått och planerat så länge. 😀 Jag är ju egentligen inte klar här på långa vägar, men jag plockade ihop lite av det jag hade hemma idag, och här var helt tomt tidigare idag, så jag tyckte det blev bra mycket trevligare så här. =))

Det här är ju egentligen inte ett utrymme som vi är i så stort behov av, vi har ju balkongen på andra sidan. Men nu när jag köpte planteringsbordet så var det ju helt perfekt! Väggar åt tre håll, varav den ena består av stora fönster som ni ser här, och helt övertäckt. Det är ytterst sällan som det regnar eller blåser så mycket att det når in hit. Kallt blir det ju förstås om det är kallt ute, men jag har mest utnyttjat den här sidan för skuggans skull. Sommartid kan balkongen vara nästan outhärdig att vistas på ibland när solen ligger på och gassar hela dagen.
Jag hade mer än gärna haft mitt växthus här också, men det är nog tyvärr en smula för mörkt för det. Det ligger åt fel håll helt enkelt, och husväggarna skuggar för mycket. Annars hade det varit helt perfekt! Enda nackdelen är ju förstås att vem som helst kan knalla in här från trapphuset, så man får ju tänka på vad man har här ute. Det är inte alla som kan skilja på mitt och ditt tyvärr…

Sen är det ju meningen att scootern ska få plats också, och det hade den aldrig fått med även växthuset där ute. Nu har jag lämnat utrymme även för den vid sidan om, och i kväll ska jag köra upp den i hissen och ställa den här utanför dörren. Larmet har gått två gånger bara under tiden jag har suttit och skrivit detta, på grund av att folk roar sig med att peta på den när dom går förbi, och det sliter för mycket på batteriet. Så ikväll ska den få bo under tak. 😉

 

cutecolorsplantflower3

 

Nu ska jag i allafall ta en liten middagsvila tänkte jag och sen ska jag börja med middagen. Vad det blir idag har jag inte riktigt bestämt mig för än, men jag kommer väl på något. 😉 Jag hade egentligen tänkt att sy idag, men det var så vansinnigt stökigt i syrummet eller ja, arbetsrummet, att jag var tvungen att städa där först för att överhuvud taget komma fram till symaskinen, och det var därför jag satte igång med loftgången också. *s* Det mesta ”stöket” i rummet bestod nämligen av mattor, bord, stol, plädar osv. som skulle ut där, så det ena gav det andra liksom… 😛 Och nu när jag äntligen fått ordning på rummet så är jag så trött att jag inte orkar göra det jag egentligen skulle gjort från början.

Jag är verkligen grymt bra på att planera… *s*

 

sommarbukett1

 

Det har i allafall varit riktigt fint väder idag, även om det började blåsa en del frampå dagen igen. Och vinden är ganska kylig så det känns inte riktigt att det faktiskt är 15+ ute tycker jag.

Men den här vackra blombuketten som jag lyckades plocka ihop i lördags på väg hem ifrån fotbollsplanen med hundarna får väl vara bevis nog för att det faktiskt är försommar nu, även om man känner visst tvivel när termometern visar 4,5 grader när man stiger upp på morgonen. *s*

 

cutecolorsplantflower3

 

Men nu ska jag och lilleman ta en liten vila som sagt. Hoppas ni har en fin dag alla.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Annelill säger:

    Vad mysigt du har fått det där ute.
    Jag ser fram emot att få provsitta. kram.

  2. säger:

    Va mysigt det blev =)
    Tyvärr är det ju allt för många som inte
    kan skilja på mitt o ditt =(
    Kram min vän <3 <3

  3. säger:

    Fattas bara en skön fotpall:) vacker sommarbukett!

  4. säger:

    Tusen tack för din rara kommentar!!

    Såklart du får vara med i tävlingen, jag är bara inte så förtjust i dessa tävlingsbloggar som liksom bara går ut på att förmedla tävlingslänkar, därför skrev jag som jag gjorde.

    De flesta har ju utlottningar för att bl.a. ragga nya besökare men jag har min bara för att fira att jag är så glad åt alla er som kikar in till mig…….. bara för att de vill! Sen hur många gånger man gjort det spelar ingen roll alls!

    Stor kram!

    Flisan

    Ps. Härlig blogg du har!!

Kommentarer är stängda.