Allmänt

Tidig morgon…

loxymorgon83

 

God morgon på er där ute!

 

Hoppas ni haft en god natt. Själv har jag hoppat upp och ner som en annan jojo igen, så att jag är trött på kvällen är knappast nån garanti för att jag får sova precis. Men till och med Håkan, som vanligtvis sover som en sten på nätterna, har haft problem i natt. Dels har det varit stekhett i vårat sovrum trots att fönstret stått på vid gavel, och dels blev det nog alldeles för sent kaffe igår kväll… 😉 Själv har jag inga problem med det, men Håkan har. Jag försökte knäcka honom med kamomillte i natt, men det funkade inget vidare… *s* Så jag tror inte stackarn somnade förän nångång runt tre – halvfyratiden, och 05.15 ringde väckarklockan… Så det lär nog bli en tuff dag för honom idag på jobbet.

 

cutecolorsplantflower1

 

Än så länge har vi ingen sol här, men jag tror den är på väg fram. Himlen är hög och blå med lite tunna moln, och det är redan 11+ ute. I morse vid halv femtiden var det däremot en dimma utan dess like ute. Den har dock lättat nu, så det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag. Men efter vad jag har hört så ska det bli regn längre fram på dagen, så det är väl bara att ställa in sig på det. Jag har ändå tänkt pyssla här hemma idag, dels med hemsidan, men även med lite bakning. Det är dags att fylla på föråden i frysen igen. 😉

 

cutecolorsplantflower41

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och att det blir lite fint väder i dag också.

Jag kommer snart lägga upp ett par bildbomber ifrån Tjolöholms Classic Motor. 😀 Det tog en liten stund att fixa i ordning dem.

Fram tills dess – må så gott, och på återseende!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. stackars Håkan! Vi har oxå det jobbigt att sova här, i våran bastu till lägenhet! Visst är det härligt med sol å sommar, men uch å fy för varma nätter!

    Hoppas du får en bra dag idag.. kram

Kommentarer är stängda.