Allmänt

Tävla hos Moster Bakar om Cupcakesbok!

moster-bakar1

 

Jag hittade ett tips på en tävling när jag var inne och läste i kapp mig på en av mina favvobloggar – BompesTjej – idag, och med tanke på en av mina stora hobbys så kan jag ju bara inte motstå att tävla om det här fina priset. =))

 

Moster Bakar kan du just nu vara med och tävla om den här härliga boken ”Muffins – små pyntade cupcakes” av Susannah Blake. Boken är fylld av roliga och goda recept på cuppisar och det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva en kommentar i tävlingsbloggen, gärna med förslag på dekorationer eller nya smaker på cupcakes.

Länkar du från din egen blogg så får du en extra ”lott”.

 

Tävlingen pågår till och med den 12:e juni, så än finns det tid kvar att vara med. Men missa inte chansen att vinna den här inspirerande boken!

Jag håller tummarna för mig förstås… 😉 Men självklart önskar jag er alla Lycka Till! 😀

 

cutecolorsrecipeicon61

 

 Fotona är lånade från Moster bakar.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

  1. säger:

    fin blogg du har

  2. säger:

    hur får du inläggen inramade?

  3. Cherlindrea säger:

    Mikaela: Tack så mycket. 🙂 Det är temat som är sådant. Jag har valt ett som automatiskt lägger varje inlägg inom en ram.
    Jag har en wordpressblogg och jag ser att du har blogg.se, men där har man ju möjligheten att bygga sitt eget tema om jag
    har förstått rätt. Jag är inte så bra på just den typen av blogg.

    Må så gott! //Indra

  4. säger:

    Nemen oj nu blev jag tårögd nästan!<333 SÅ snäll du är! Wow att jag är din favvoblogg, du som har en så fin och mogen, och varierande, proffsig och intressant blogg:) Att du gillar min det tar jag verkligen som en komplimang!! Åh så glad jag blev, visste inte ens att du läste , alltså följde den<3 Tack fina du, du satte ett stort leende på läpparna och värmde mitt hjärta!
    En stor kram till dig!!

  5. Cherlindrea säger:

    Bompestjej: Kära söta du! Vad roligt att du blev så glad för detta. Jag skrev ju bara som det är. 😀 Och tack så hemskt mycket själv för alla dina fina ord! Nu är det min tur att bli rörd och jätteglad!
    Och nog följer jag din blogg alltid. 😀 Jag läser många, men fastnar speciellt för vissa, och det är dom som hamnar i min rss-feed som prenumeration. Som din blogg. 🙂

    Massa kramizar på dig!

  6. säger:

    Hej fina du:)
    Svar 1: Åh tack såå mycket, det värmer. Älskar att få fina kommenntarer om min älskade<3 Åhh va roligt!!:) Har du någon bild på henne eller er båda tillsammans? SKulle vara jätteroligt att se! Så gulligt att hon var din älsklingshäst så tidigt och att du sedan skötte henne i flera år:) Då blev det verkligen *ni* kan jag tänka mig:)

    Okej, så synd för dig:( Men hur lång är du? En connemara på 1.45-1.50 borde du absolut kunna rida;) Själv är jag bara 1.52 cm lång och det är jag såå lycklig för! (inget illa ment mot er längre)

    Ja skimmlar är så vackra, det spelar ingen roll hur kroppsformen är de blir ändå så graciösa och vackra på något sätt tycker jag:)

    Åh så gullig du är:) Då ska jag be mamma ta med kameran och fota idag:) Inte för att det är sommarväder idag men;) Nya bilder iallafall:)

    Kramkram<33
    Ps. i vilken stad bor du? Tänkte om du ska till Strömsholmstävlingarna något?=) Imorgon när det äär final i ponnyallsvenskan kommer det nog krylla av vita (och andra färger) underbart söta ponnyer:) Det brukar vara många skimmlar:D Ds.

  7. säger:

    Svar 2: Så glad jag blir:) Dina ord värmer, och jag blir så glad över att ha gjort dig glad:D Speciellt eftersom du gjorde mig såå superglad!

    Hoppas du sovit gott:) Kram<3
    Ps. hur gör du för att få bilden som en länk (ovan)?=) Skickligt!! Ds.

  8. säger:

    Såg ditt svar här nu också:) Måste bara fråga *nyfiken* vad med min blogg gör att den är en av favvobloggarna? Skulle vara superkul att veta!:)
    Tack på förhand, kram<3

Kommentarer är stängda.