Allmänt Djur

Älskade Boss!

lovingboss1

 

Bara två dagar kvar… Sen kommer min syster tillbaka från Danmark och Boss ska hem igen.
Det kommer bli så tomt utan honom. Det är inte klokt så snabbt man vänjer sig vid att ha en till liten kille här hemma. Boss och Loxy är dessutom otroligt lika så förutom första natten när han var lite orolig, så har man knappt märkt av att dom är två. Eller det låter kanske lite konstigt, men han har liksom smält in här hemma och det har känts helt naturligt att ha honom här.

Jag är säker på att Loxy kommer att sakna honom också när han inte är kvar här. Dom har hållt ihop som ler och långhalm i snart två veckor, lekt, sovit, ätit och gjort allt man kan göra tillsammans. Det är nog inte bara Loxy som kommer att sakna Boss. Boss kommer nog också att märka av skillnaden av att vara ensam vovve igen. Det är ju en himla tur att vi kan ses när vi vill, Nicole och jag, så hundarna får träffas och ha roligt tillsammans. Och så att jag får träffa och gosa med Boss. Han är verkligen en underbar liten hund, så tillgiven, kelig och glad. Jag förstår verkligen att min syster längtar ihjäl sig efter honom. Jag kan bara tänka mig hur jag skulle känna mig av att vara ifrån Loxy i tre veckor…

 

Men än är det två dagar kvar som jag får njuta av hans mysiga sällskap här hemma, och de dagarna ska jag ta tillvara så mycket jag bara kan. 😀 

Nu ska vi ta en liten promenad, Boss, Loxy, Håkan och jag, innan det börjar regna igen. Sen blir det en myskväll i soffan framför tv’n. Antingen kikar vi på ”Beck: Annonsmannen” 21.30 på 4:an, eller så blir det ”Memento” 21.00 på 9:an. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Vi har ett gäng nya dvd-filmer också, som vi lånade av min farbror igår, så det kanske blir en av dem i stället. 🙂

 

Hoppas ni har haft en fin dag trots regnet, och får en mysig kväll.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. säger:

  Vilken söt blogg du har 🙂

 2. vilken liten sötis.. 🙂

 3. säger:

  Ja eller nej till euro. Vad tycker du?

 4. säger:

  Söta söta Boss!

  Han är ju van att ha en massa hundar omkring sig, så jag kan tänka mig att han trivs med Loxy!

  Nicole & Cico får skaffa en till *s*

  Nej, skämt åsido. Det är ju jättebra att ni kan ses ofta så de får leka av sig & ha kul.

 5. säger:

  Vad tkr du om nya BRUNETTBELLA?

 6. Ni får njuta å gosa riktigt mycket med Boss nu innan han ska hem då (ler)… De e ju bra att han å Loxy funkar ihop, då kan dom ju leka å de e ju perfekt med en hundvakt ibland oxå.

  Låter som att ni va uppe länge igår (idag är det ju Tisdag),hoppas ni fick en trevlig kväll?! Vi dök i säng tidigt… trötta va vi allihop! kram

 7. säger:

  hejjjj vännen! Nu är vi hemma ifrån Öland och börjar komma i ordning. Jag har så himla mycket att göra så det är inte klokt! Dagis inskolning om två veckor, skolan som börjar om 3 så nya kläder och saker ska inköpas, tandläkare för mig och sonen som ska sätta på tandställning på nederkäken och så klart mina hundar, PUH! Just ja 3-4 utställningar och så Madonna ska vi med på.
  Ser ut som ni har det hur bra som helst med lille Boss, det är bara att inse att Loxy vill ha en kompis till. Inget att göra åt. Man får inte utmana ödet för mycket hehe.
  Nu ska vi åka och städa husvagnen som vi lånade, hur kul är det på en skala?
  Skött om er och vi måste snacka snart, vi har mycket att prata om ju!
  Kramar i massor till dig

Kommentarer är stängda.