Djur

En underbar liten tjej! :-)

libgirl1

 

Jag måste bara kika in en snabbis och visa er min kompis Lori´s underbara nyförvärv! 😀

 

Sötaste lilla tjejen Chi-Lott’s Liberian Girl! cutecolorsloveicon22

 

Hon har ännu inte fått sitt ”tilltalsnamn” men Lori har lite olika förslag, alla lika gulliga, att välja i mellan på sin blogg.

Så frågan är, vad ska denna lilla skönhet kallas? Själv har ingen aning om vilket av namnen jag skulle välja, jag tycker dom är urfina allihop, men jag vet ju hur det  var när jag skulle hitta ett namn till Loxy. Jag höll på och leta flera månader innan jag ens fått tag i honom. *s* Men namn är jätteviktigt för mig, att det känns bra, inte accossieras till något som känns fel och att man kan smälta in med namnet så det känns ”självklart”.

 

Men kika gärna in hos Lori och säg vad ni tycker om namnen. Och njut av fler foton på den lilla sötnöten! 😀

 

Stort Grattis igen vännen till en underbar liten tjej! 😀

 

Fotot har jag helt fräckt stulit ifrån 30Something. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Men guuuuud så himla sööööööt.

    Ha en bra kväll!!!

    Kram Helén

  2. säger:

    Nämen finaste vännen, tack vad gullig du är*många hjärta bubblor som flygger kring här nu*. Hon är så underbar och jag längtar efter att åka up hela vägen till Härnösand och hämta henne. Tack än en gång och massor!! kramar

Kommentarer är stängda.