Allmänt

Årligt veterinärbesök

Idag var det dags för Lilleman att få sin årliga hälsoundersökning och vaccinering. Det är inte klokt var löjlig man är med sina djur. Jag har varit nervös i flera dagar och i morse var jag knappast kontaktbar. smiley Men naturligtvis gick det bra. Loxy tyckte väl inte det att det var så där hejdlöst kul, men vi har haft en oerhörd tur med helt underbara veterinärer så han har än så länge inte blivit ohanterligt skrämd av vett-besök. Dock har hans patellaluxuation förvärrats på höger bakben från grad 1 till 2, och det var ju inte speciellt roligt. Men nu är det träning som gäller på vettens inrådan. Förhoppningsvis kan simning stärka musklerna såpass runt knäleden att luxuationen inte förvärras så vi kanske slipper operation.

Men sprutan tog han som en riktig karl, inte ett ljud gav han ifrån sig. Tänk vad lite Frolic kan göra. smiley

Men sen var han trött, lillkillen. Det är ju ändå lite läskigt att gå till doktorn. Så vi åkte hem och han fick en rökt grisknorr att tugga på. Luktar inte särskilt gott kan jag ju upplysa dem som inte vet. smiley Men det var han värd när han varit så duktig, min lilla sockergris. smiley

Så nu är det ett år kvar till nästa veterinärbesök, om vi har riktig tur.

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...