Allmänt

God morgon till min älskling – och alla andra!

god-morgon-1

 

Eftersom jag vet att du har med dig lilla minidatorn, så God Morgon min käre från Loxy och mig! 😀 Hoppas du har haft en bra natt.

 

Och god morgon alla andra också förstås. 😛

Det var ingen varm stund ute på balkongen med morgonkaffet precis. -1.9 nu när jag var ute, och första morgonen med minusgrader som jag har suttit ute i. Hua! Nu är det verkligen vinter för mig. Saknas bara snön, men den får gärna vänta ett tag till.

Dagen ser dock ut att bli lika vacker idag som igår. Solen strålar från en knallblå himmel och tar man bara på sig ordentligt så är det riktigt skönt ute. Jag tror knappt att det är jag som säger det, så som jag hatar kyla. Men så länge det inte är rått och slaskigt så fungerar det för mig. =))

 

Jaha, vad händer idag då? Ja, egentligen hade jag velat åka iväg till Skene och hälsa på Håkan, men jag får vänta till helgen. Så det blir en bakdag idag, så jag har en massa fikabröd att skämma bort mitt hjärta med när han kommer hem. 😀 Jag har samlat ihop några recept som jag tänkte köra den här gången, både gamla och nya. Vi får väl se vad det blir idag.

 

Men nu ska jag först av allt ut med lilleman på en morgontur och sen ska jag fixa lite med morgonbestyren här hemma innan jag sätter igång.

Ha en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Go morron…

    ja, att baka är ett bra sett att fördriva tiden. Förstår att du vill vara hos håkan! Men snart är de helg, å då kan ni ses.

    KRAM å ha en bra dag

Kommentarer är stängda.