Mat & Bak

Bakningen i full gång! :-D

bakdag11

 

Det doftar väääldigt gott här hemma nu! 😀

 

Jag har kommit igång med mitt marantonbak och sitter på ett helt gäng recept som jag tänkte hinna med idag. Men det är en dag i morgon också, så vi får väl se hur mycket jag hinner med under denna dagen.

 

Det känns verkligen att det var superlängesen jag bakade nu och jag fattar inte varför. Det är ju så himla mysigt! Jag antar att det beror på platsbrist i frysen. *s* Bakar man allt på en gång så måste man ju liksom äta upp det också innan man kör en ny omgång. 😉

 

bakdag21

 

Först ut ur ugnen idag är en Morotskaka. 😀 Jag lägger upp receptet här lite senare, för jag tror inte jag har gjort det innan. Det brukar vara Håkans avdelning, han gör så himla goda morotskakor.

Kakan som står i ugnen nu är däremot en klassiker som jag har lagt upp recept på tidigare, nämligen Kärleksmums, mockarutor, chokladrutor eller vad man nu vill kalla dem. Kärt barn har definitivt många namn. *s*

 

Nu ska jag återgå till köket. Ha en kanondag alla, och på återseende lite senare, bland annat med recept på ett par nya grejer som jag tror kan bli kanongoda! 😀

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hej vännen!
  Vad skönt att allt har gått bra för H. Förstår att du måste ha varit jätte orolig. Surt att han är för långt bort för att kunna åka ditt.

  Morotskaka…oh my gad! haha.

  Hoppas du mår bra annars med! Massor kramar

 2. Mmmm mumsigt va gott med hembakat =)
  Duktig du är.
  Kramen

 3. säger:

  både kärleksmums å morotskaka är favvis här hemma… de e så det vattnas i munnen nu när jag tänker på det.. (ler)

  kram

Kommentarer är stängda.