Allmänt

Toktrött ikväll…

nattinattialla1

 

God kväll på er!

 

Ja, klockan är inte så mycket men jag är totalt slut! Så nu säger jag nattinatt för ikväll.

Bortsett ifrån Loxy’s promenader, så har jag stått i köket absolut nonstop hela dagen. Jag har inte suttit ner en minut, så det känns som jag har bomull i benen eller nåt. *s* Dom känns helt bedövade. Men jag visste ju att det skulle bli en lång dag. Hade jag bakat en sak i taget så hade jag ju kunnat sluta när jag känner mig trött, men jag har bakat en massa saker parallellt så det sista avslutade jag för drygt en halvtimme sen. Men nu har jag i allafall fått fylla upp frysen en hel del, även om jag inte fick gjort allt jag hade tänkt mig. Men i morgon blir det matlagning i stället, jag har ett par recept som jag skulle vilja prova på. 🙂

Utlovade recept från dagens bakning kommer i morgon.

 

Nu ska jag bara diska upp allt från idag innan jag hoppar in i duschen och sen i säng. Jag skulle väl kunna fuska lite och ta disken i morgon, men jag klarar bara inte av att komma upp och se allt det där i morgon bitti och dessutom kommer jag troligtvis att vara så trött efter disken att jag inte orkar sätta igång med matlagningen då. Nej, det är bättre att få det gjort nu i kväll, och så börja från scratch i morgon. 😀

 

Till alla er anhöriga som följer händelserna här; Håkan har mått – som han själv uttryckte det – oförskämt bra idag, och knappt haft ont alls. Men han fick en bedövning rakt in i knät igår och den har suttit i länge. Ikväll började han dock känna att bedövningen höll på att släppa, så jag hoppas att det inte blir för illa så han inte får sova i natt. Det är inte säkert att jag hör av honom mer ikväll eftersom han inte får använda mobilen på rummet, och egentligen inte får gå omkring heller. Men han har ändå smitit ut i trapphuset och ringt några gånger idag, och jag hoppas att han kanske lyckas smygringa en snabbis ikväll också. Annars får jag nöja mig med sms. 😉

 

Men nu måste jag ta tag i disken om jag inte ska behöva stå med den halva natten.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och en god natt!

På återseende i morgon bitti.

 

Edit: Håkan har messat nu, och har så pass ont att han inte kan gå ut och ringa. Så jag hoppas att han får lite smärtstillande så han får sova i natt. Men rörligheten i knät är mycket bättre den här gången än förra, så förhoppningsvis kommer allt att gå bra. Det gäller bara att stå ut med smärtan den här första tiden och sen träna regelbundet. Från början var det meningen att han skulle stanna till och med måndag, men idag fick han veta att han får åka hem redan på lördag. Hoppas nu bara inte att dom skriver ut honom för tidigt, även om jag förstås är glad att jag får hem honom. 

Uppdaterar om det händer nåt nytt.  

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...