Allmänt

En vacker söndagsmorgon!

loxymorgon85

 

Ja, god morgon på er!

 

Idag verkar det bli riktigt fint väder igen, även om det är minusgrader. Jag ska snart ner till stan och gå till apoteket för mitt hjärta som behöver ha ut några recept, så idag gäller det att klä sig varmt. Jag måste verkligen ner i källaren nån dag och plocka upp alla varma jackor.

 

Hur har ni det annars idag då? Jag fattar inte hur det är möjligt, men jag har bannemig träningsvärk efter mina två köksdagar. Till och med i magmusklerna. (?) Hur 17 är det möjligt då? Haha!

Jaja, idag blir det inget köksjobb i allafall. Jag har en massa andra saker att göra, och först och främst ner till stan då som sagt.

 

Jag var inne och kikade lite på resultaten från Blog Awards nu på morgonen, och jag tyckte det var jätteroligt att supersöta Foki tog hem utmärkelsen ”Årets Blogg”. 😀 Denna lilla 18-åring skiljer sig verkligen ifrån alla de där andra kaxiga, något korkade och provocerande småtjejer som bloggar överallt idag. Hon tog även hem utmärkelserna ”Årets nykomling” och ”Årets mest orginella blogg”.

 

foki

Stort Grattis Foki! 😀

 

Fotot är lånat från Foki´s blogg.

 

Nehepp, nu ska jag ut med lilleman och sen måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg ner till stan och tillbaka, innan det är dags för Håkan att ta sin middagsmedicin.

 

Ha en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Godmorgon! Skönt att Håkan är tillbaka 🙂
    Hoppas han mår bra.
    Idag kommer vi upp på besök till mamma var det tänkt. Vu kommer efter ett då mamma är hemma från mötet, men jag kan inte höra av mig till henne om det.
    Kom gärna ner en stund, för jag kanske inte hinner springa upp till dig idag. Jag stannar inte jättelänge för jag har läxor att göära hela kvällen. Tänkte däremot komma upp till dig på Onsdag vid tolvtiden en stund om du är hemma då?
    Puss

Kommentarer är stängda.