Allmänt

Melodifestivalkväll

melodifestival1

Och så var det dags för en liten sammanfattning av dagen, innan jag kryper till sängs. Besöket i Göteborg var som sagt superroligt, men jag berättar mer om det i morgon när jag lägger ut fotona. Måste ju plåta mina nya inköp också. smiley Så jag övergår till nånting annat.

melodifestival21

Vad tyckte ni om kvällens bidrag? Jag måste säga, att jag tyckte det här var det starkaste startfältet av dem alla, i varje fall efter min smak mätt. Linda Bentzing har jag alltid gillat, och hon var en klar favorit för mig ikväll. Men även Charlotte Perrelli tyckte jag var riktigt bra. Nordman hade en cool låt och ett coolt scenframträdande, men det var inte riktigt så mycket blixt och dunder som aftonbladet.se hade utlovat tycker jag. Sedan tyckte jag att Sibels låt var väldigt vacker, även om jag inte tror att den har någon chans i större sammanhang. Likadant med Calaisa. En skön låt som jag gärna lyssnar på, men heller ingen som jag tror skulle kunna hävda sig längre upp. Men vad vet jag? smiley smiley De andra bidragen var inte min stil alls, speciellt inte ”Pame” med Daniel Mitsogianni, eller Frondas bidrag ”Ingen är så lycklig som jag”. Niklas Strömstedt har jag alltid tyckt om i och för sig, men jag tyckte inte den här låten var något vidare. Han har gjort många bättre.

melodifestival3

Så för att sammanfatta mina åsikter lite snabbt här, så blev det faktiskt mina två absoluta favoriter som gick direkt till Globen i kväll, Charlotte och Linda. smiley Det är inte ofta jag kan påstå att det händer. Oftast är man bara tokmissnöjd efteråt. Någon annans tur att vara det i kväll kanske. smiley

Nu ska jag hoppa i säng i allafall och hålla tummar & tår igen, för att jag ska få sova i natt. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om Melodifestivalen i kväll. Vann rätt låt? Eller rättare sagt, gick rätt låtar vidare? smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...