Allmänt

God söndagsmorgon och lite foton från gårdagen. :-)

loxymorgon311

 

God söndagsmorgon på er alla!

Jag har en otroligt trött vovve här idag, för igår var det livat för lilleman igen. 🙂

 

Hoppas ni hade en mysig lördagskväll. Själva hade vi det absolut jättetrevligt hemma hos kompisarna Veronica och Dan, med supergod mat (jisses, jag åt tre portioner..*s*) och grymt god efterrätt med chokladfyllda bananer i ugn, vaniljglass och vispgrädde. Hur gott som helst! Jag är lite kinkig med bananer i vanliga fall, och tycker inte om dem i vad som helst. Och äter jag färska bananer så ska dom helst vara på gränsen till omogna, annars kväljer dom mig. Men det här har jag testat förut och visste att jag tyckte om. Dessutom fick vi provat en helt ny choklad för oss, mörk choklad med havssalt, och den var verkligen grymt god!

Vi var hemma någon gång strax över 23, men då var vi så trötta både Håkan och jag, att vi bara stöp i säng. Men jag har förstås en del foton från gårkvällen, både ifrån middagen och kyrkogårdsbesöket före.

 

halloweenmiddag1

 

Av någon underlig anledning glömde jag bort kameran när maten serverades, jag som alltid brukar fota då. Men jag får skylla på att jag var mer intresserad av att äta den än fota den. *s* Men sen kom jag på att jag hade en kamera med mig, och tog lite kort när vi satt och pratade över kaffet. Veronica sitter och retas med Loxy som bara var ute efter vispgrädden på bordet. *s*

 

halloweenmiddag2

 

Och han gav sig inte. Han skulle ha den där grädden till varje pris..hehe!

 

halloweenmiddag4

 

Äldsta sonen Andreas lockar Loxy att dansa för korv. 😛

 

halloweenmiddag5

 

Yngsta sonen Sebastian är en riktig linslus! 😀

 

halloweenmiddag6

 

Av någon anledning blev det en hel del foton på dom här två charmiga busgrabbarna under kvällen. 😛

 

halloweenmiddag7

 

Mindre charmiga…haha! Men självklart var grabbarna ute och hotade med bus under kvällen, här tillsammans med en kompis.

 

***

 

Nu ska jag börja fixa i ordning lite här och fixa till mig själv en smula. Veronica och jag ska till stan idag och shoppa lite. 😀 Men Knalleland öppnar inte förän 11, så jag har inte speciellt bråttom egentligen.

Jag återkommer lite senare med foton ifrån mitt fantastiska besök på St Sigfrids kyrkogård igår kväll. Såå otroligt vackert!

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    låter som om ni hade en bra dag och kväll igår… Hoppas dagen idag oxå blir bra! kram

Kommentarer är stängda.