Allmänt

Dags att säga god natt!

loxy441

 

Hej på er därute alla!

 

Det börjar bli dags för sängen för min del. Jag har inte vilat något på dan idag, men det kändes inte som det fanns något behov efter typ 1 dygns sömn. *s* Men nu börjar jag faktiskt bli en smula trött. Jag har suttit i soffan med minipc’n ikväll precis hela kvällen och kikat på massa roliga nageldekorationer på olika japanska sidor. Det är verkligen där man hittar det mesta – och det bästa, i allafall enligt mig. 😉

Idol har stått på under tiden förstås, och precis som jag anade innan så blev det Mariette som fick gå ikväll. Hon är verkligen superduktig, tycker jag, så jag skulle misstänka att hon redan gjort sig en karriär även om hon inte vann Idol.

 

Hoppas i allafall att ni har haft en kanonkväll där ute alla, och får en god natt när det blir dags.

På återseende i morgon igen och sov så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Mariette är fantastisk, men jag hejar på Erik:)

  2. säger:

    Japanska sidor är otroligt inspirerande. Man hittar verkligen allt! :o)

    Kan gissa att Loxy sover som en liten pris där uppe! :o)

Kommentarer är stängda.