Allmänt

Mörk morgon…

loxytavla2

 

God morgon på er därute i mörkret! 🙂

 

Äntligen morgon! Jag blir lika lättad varenda gång det är dags att gå upp när man har legat vaken på natten. Det känns liksom lite omotiverat att gå upp och sätta på kaffe och börja dagen när klockan bara är typ fyra… *s*

Håkan har redan åkt iväg för att hämta hem motorcykeln, han var galet morgontidig idag. Längtar efter sin pärla gissar jag. 😉 Själv har jag inte riktigt kommit igång här än. Första kaffekoppen är avklarad, men så mycket mer är det inte. Jag hoppas verkligen att jag slipper bli kass idag också, jag börjar bli mer än lovligt less nu. Men jag ska som sagt försöka ta det lite lugnare idag och hoppas att det hjälper.

 

Men nu ska jag först ta mig en kopp kaffe till och sen kanske Loxy har vaknat för sin morgonprommis. Det är en kylig morgon men skönt så jag skulle inte ha något emot en tur i friska luften.

Hoppas ni får en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...