Allmänt

Oopsbags och mönster från Härliga Hund!

oopsbags1

Jag har bloggat om söta bajspåsehållare tidigare, och jag har själv tre olika små söta väskor som jag alltid har fastsatta på handväskan, bärväskan eller ibland i jackan. Men idag hittade jag ett par nya som jag inte sett tidigare.

 

De här söta små påsväskorna hittade jag på Härliga Hund i Trelleborg, samma ställe som jag köpt mina på. Två sorter finns, en söt rosa med rosett och en lite tuffare svart med hjärta.

Bara 129:- får du betala för en sån här liten sötsak och det tycker jag är ett billigt pris för att slippa pinsamma situationer när man råkat glömma påsen hemma. Det har nog hänt den bästa. 😉

 

3431

 

För er som vill sy egna kläder till vovven så har Härliga Hund även en hel del mönster till både kläder, leksaker, bäddar och bärväskor. Ett exempel är detta paket, som innehåller mönster till en jacka, en badrock och en lektunnel för 145 kr.

Jag har själv köpt ett sånt här mönsterpaket och det innehåller allt man behöver för att sy själv. (förutom tyg då förstås är väl bäst att tillägga.. 😉 )

 

Samtliga saker hittar du på Härliga Hund i Trelleborg där också produktbilderna kommer ifrån.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka mysiga och fina saker! 🙂

Kommentarer är stängda.