Inredning & design Inredningsprylar

Vårgult och påskigt! :-)

easter2010-1

 

Nu är jag ute i riktigt god tid, det är ju ett tag kvar till påsk. 😛

Men många butiker skyltar redan med påskpyntet, och idag när jag satt och kikade runt lite bland webbutikerna så fastnade jag för lite söta vårliga påsksaker. Jag älskar påsken, den är så glad och färggrann och ger så mycket hopp om våren. 😀 Men jag brukar oftast inte pynta så mycket eller sätta upp specifika påskgardiner som de här ovan. Dock har jag ett par härligt gula köksgardiner som brukar komma upp några veckor och björkris med fjädrar och mina små rosa påskkärringar har jag alltid uppe. Och i år har jag dessutom min ljuskruka, som jag gjorde till jul och som ska ompyntas. De röda ljusen och bärkvistarna ska bytas ut mot gula ljus och kycklingar. 😛

Gardinerna här ovan och den gula vasen kommer ifrån Jotex.se. Gardinerna säljs som kappmetervara från 39.90 och vasen kostar 69:-

 

easter2010-2

 

De här är däremot lite mer i min stil. De gula tulpanerna på vit botten ger både vår- och påskkänsla tycker jag. Man kan sätta upp dem till påsk och ändå ha kvar dem över våren utan att det känns som man har glömt att ta bort påskpyntet. 😛

Även dessa kommer ifrån Jotex.se, gardinerna som kappmetervara för 39.90 och kökshanddukarna säljs i trepack, 29.70. Påskäggen kostar 49:- för trepack.

 

easter2010-3

 

Sist ut, även om jag inte brukar pynta så mycket så skulle jag mer än gärna vilja ha Cult’s underbara påsksaker. Det är mycket möjligt att dom kommer ut med något nytt för i år lite närmare påsk, men just nu står de här tre på min Cult-önskelista.

 

Det var lite för nu, men det kommer säkert mer påskrelaterat längre fram.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hallå där! 🙂

  Va tokigt att det krånglar för dig 🙁

  Det måste vart lilla Frasse du såg på hemsidan i krukan, ett nytt tillskott i familjen. Men inte i min familj utan hos min storessyster.
  http://glorifiera.blogg.se/
  Frasse blir ca 13 veckor nu och är en blandis mellan cockerspaniel och cavalier 🙂 Riktig sötis, det råder valpfeber här i min kretsar så alla skaffar en lite sötnos nu =) <3 <3 <3

 2. säger:

  Coola hönor:)

 3. säger:

  Vilka fina påskgrejor. Det finns så mycket fint ute i butikerna. Man vill ju ha allt! 😛

  Kramis

Kommentarer är stängda.