Inredningsprylar

Min underbara ROSA telefon! =))

rosa-hemmatelefon1

Jag måste bara få visa min underbart fina rosa Doro-telefon som jag fick av Håkan idag. smiley Åhh, jag har velat ha den så länge, men det har varit så mycket annat som har prioriterats i stället. Men idag åkte Håkan i väg till Knalleland för att handla lite andra grejer och när han kommer hem så får jag den här. Min älskling! smiley Den är ju bara så himla fin! Och äntligen en trådlös telefon igen. Det är inte klokt vad bekväm man är egentligen. Sen bägge våra handenheter till gamla trådlösa telefonen gick sönder så har vi haft en vanlig sladdtelefon så länge, och jag har stört mig så mycket på att sitta fast på ett och samma ställe när jag pratar i telefon, att jag har ringt mina samtal från mobilen i stället. Och jag kan lova att det finns en massa roligare saker att göra för sina pengar än att betala mobilräkningar som är helt onödiga och har uppkommit på grund av bekvämlighet. *skratt*

Men nu ska jag försöka umgås med John Blund litegrann. Förresten, det är ju 1 april idag. Har ni blivit lurade något? Själv har jag klarat mig, om man inte räknar med våren då.. smiley Men jag har aldrig varit så mycket för att luras själv heller, om jag ska vara ärlig. När man var barn så tyckte jag det kunde vara rent ut sagt jobbigt att bli lurad inför alla kompisar och sen få stå och lyssna på den där ramsan; ”April, april din dumma sill…” Jag vet många som mådde jättedåligt av det där, så är det något jag hoppas går i graven med tiden, så är det 1:a april-lurandet.

Natti natti! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...