Allmänt

Evelyns show ikväll! :-)

show9

God kväll på er!

Jag har inte hunnit vara hemma så länge efter kvällens stora händelse – Evelyns scenuppträdande ikväll. 😀 Nu har precis sista säsongsavsnittet med Criminal minds börjat och det vill jag gärna se. Men jag vet även att det är många därute, däribland lilla fröken själv, som gärna vill se lite bilder ifrån ikväl, så jag lägger upp några av fotona som jag har hunnit resiza för bloggen.

Evve tillsammans med två andra tjejer mimar till ABBA-låtar. Det var riktigt roligt att se, och självklart var vår lilla stjärna den klarast lysande. 😀

 

show01

Själv fotade jag inte kväll utan jag höll i videokameran i stället. Så det är min lillasyster Nicole som har tagit alla kort. Och jag blev verkligen jätte-nöjd. Det var roligt att kunna få både foton och film. Här kommer i allafall några kort ifrån scenen.

 

 

 

 

 

show1

 

Ni får ursäkta att fotona är så mörka men jag har inte tillgång till mitt redigeringsprogram just nu så jag kan inte ljusa upp dem. Men förhoppningsvis ser man lite i allafall. 🙂

 

show2

 

show3

 

show4

show5

show6

show7

show8

 

Evelyn och de andra två tjejerna under blomsterutdelningen efter showen. Gissa vem som posar mest. Hehe! 😉 Hon är en riktig liten teaterapa! 😀

Efter uppträdandet så samlades vi ute i cafét på fritidsgården. Det var en hel del nostalgi för vår familj som för flera år sen satt exakt så här och tittade på en ”mim-show” men då var det lillasyrran Nikki som stod där uppe så scenen. 😀 Ikväll var det hennes brorsdotters tur, men hon hade även sin egna lilla tös med sig. Och innan jag gick hem så passade jag på att knäppa av en bild på min brorsdotter, min systerdotter och hennes kompis uppe på cafédisken.

 

show10

Söttjejerna! 😛

 

Nu ska jag försöka hänga med i Criminal minds här, men det finns mer kort och film sedan för alla anhöriga. 🙂

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ja en liten teaterapa är hon allt. Jag hade oturen att batterierna dóg innan jag hann ta ett enda kort:(
    Otroligt duktig var hon och vi får hoppas på fler shower:)

  2. Cherlindrea säger:

    Linda: Ja, det är hon verkligen! 😀 Så synd med kameran. Men jag ska lägga upp lite bättre foton snart, så du kan kopiera dem du vill ha där. 🙂

Kommentarer är stängda.