Allmänt

Dagens Vill ha – Strassarmband

dagens-armband

Jag vet inte hur länge jag har jagat ett snyggt strassarmband. Men nästan alltid när jag hittar något så är det pyttesmå stretcharmband som blir helt glest på armen, eller också är dom typ 10 cm breda i stället. Snyggt till en galafest eller liknande men kanske inte helt passande till vardags. 🙂

Men så har jag ett annat problem också. Är det gammalmodigt av mig att inte vilja blanda guld och silver? Jag har alltid hört att man ska ha på sig antingen eller – aldrig både och på samma gång.
Men nu för tiden tycker jag att man ser blandat lite överallt, och smycken som är gjorda i både vitt och gult guld är ju inte ovanligt. Och vitt guld är ju nog så likt silver.
Jag har nämligen ett x-länkarmband i guld på min högra arm som jag faktiskt aldrig har tagit av mig sedan Håkan satte det där för sex år sedan. Och jag har inga som helst planer på att ta av det heller. På vänstra armen brukar jag ju alltid ha klockan. Så frågan är – kan man ha ett strassarmband tillsammans med guldarmbandet?

Snacka om i-landsproblem! Haha! Självklart gör jag som jag känner för själv i sista änden, oavsett vad som är korrekt eller inte, men nu är jag faktiskt lite tveksam själv. Vad tycker ni? Blandar ni silver och guld?


Hur som helst så har jag hittat detta söta armbandet på en superkul webbutik för alla som älskar glitter och bling, nämligen misterbling.se. 😀 Där hittar man i princip allt man kan tänka sig (och lite till) inom blingsmycken. Själv upptäckte jag Grillz för första gången i mitt liv. Jisses! *skratt*

Men i allafall så funderar jag på att beställa det här armbandet. Jag hittade även mängder med fina stela silverarmband som jag gärna skulle vilja ha. Men nu var det först av allt strass jag var ute efter. Gillar även detta armbandet.Det kanske blir båda två. 🙂 Men åter till huvudfrågan;
Blandar man guld och silver nu för tiden?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej Indra!

  Haha, ja, det är ett i-landsproblem men jag tänker på det också! Jag gillar inte heller att blanda guld och silver och tycker det är snyggast med antingen eller. Känner mig alltså lite låst – av rent estetiska skäl – nu när jag har en silverfärgad förlovningsring! Hur ska jag göra nu? Måste jag slänga alla mina guldfärgade smycken? :O

  Men som du säger så verkar det vara mer ok att blanda nuförtiden. Du och jag kanske får krypa ut ur våra stenåldersgrottor till sist, haha! 😀

 2. Cherlindrea säger:

  Elina: Haha, ja det är verkligen ett i-landsproblem va?! :-)) Men ibland måste man ju bara få undra lite sånt oxå. =))
  din ring och mitt armband – vi har ju exakt likadana problem. Men eftersom jag älskar alla mina smycken så har jag bestämt mig för att det finns inget problem! 😉 Från och med nu så gör jag som jag vill, oavsett tidigare uppfostran.
  Det blir blandat om det råkar falla sig så och jag ska till och med tycka att det är snyggt! *skrstt*
  Så, ja – jag kravlar gärna ut ur grottan tillsammans med sig. :-))) Hehe!

Kommentarer är stängda.