Djur

Toksöta underbara Poltergeist!

poltergeist11

Jag får gåshud av den här lilla skönheten! De här fotona kom härom dagen från min syster, men jag har inte hunnit ta ner dem till datorn förän i eftermiddag. Och jag ringde min syster så fort jag fått ner dem. Jag var bara tvungen att få tala om för henne, att den känslan av habegär till en häst som jag känner för den här lilla hingsten har jag inte känt sen jag var 10 år och drömde om en egen ponny.

 

 

 

 

 

 

poltergeist21

Men samtidigt är jag ju också fullt medveten om att mitt intresse för hästar inte är lika brinnande som det var när jag var 10, och jag skulle aldrig varken orka fysiskt eller ha lust att engagera mig så mycket i hästsporten igen som hästägarskapet faktiskt kräver. Jag skulle vilja ha honom hemma i vardagsrummet, och så skulle han inte bli större. *skratt* Nej, hade det inte varit för att min syster och svåger ska behålla den här lilla guldklimpen själva, så skulle han ha en ägare som verkligen var villig att satsa mycket, för jag tror att han själv kommer att ha mycket att ge när han blir vuxen.

 

 

 

 

 

 

poltergeist3

 

Nu är ju inte jag, som jag har påpekat tidigare, något hästexpert, men Tess har berättat att även folk med större kunskaper och erfarenhet har uttalat sig mycket positivt om honom. Han är verkligen en lovande liten kille. Både hans mamma Planja och hans pappa Gowlaz är vackra hästar med gott lynne så han har mycket fint att brås på.

 

 

 

 

 

 

 

poltergeist4

Min syster Tess berättade även idag att han är jättemysig att hålla på med och hantera redan nu, men att han har börjat bli lite hingstbusig. smiley Så nu planerar dom att släppa honom i en hage tillsammans med shetlandsponnyerna, så att han får busa av sig med dem i stället och inte med Tess & Franz när dom håller på med honom. *s*

 

 

 

 

 

 

poltergeist5

 

Jag kan verkligen se honom framför mig, ett riktigt litet bustroll som ställer till ofog överallt där han kommer åt. *s* Jag ser verkligen fram emot att få se honom i verkligheten snart. Och det ser ut att äntligen bli av nu. Håkan och gubbarna ska iväg på ett Swapmeet i Nossebro nästa helg och då tänkte jag åka med och bli dumpad hemma hos syrran eftersom hon bor i närheten. Men det glömde jag faktiskt att säga till henne idag, så jag kanske ska höra efter om det går bra först. *s*

 

 

 

 

 

 

 

poltergeist6

 

Jag hoppas det i allafall, för då hinner jag kanske se några av valparna också innan alla har flyttat till sina nya hem. Det är mycket nytt i djurväg där ute på gården som jag ser fram emot att få se. =)) Får nog ringa systra mi i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...