Djur

Man eller mus?? =))

Utan någon större förvåning så åkte jag på migrän strax efter att svärmor rest hem, så nu har jag återigen tillbringat ett par toktråkiga dagar i sängen. Dock, första dagen var jag så kass att jag knappast funderade på om det var kul eller inte, det var mindre intressant liksom. smiley

I dag har jag mått mycket bättre, men jag har alltid lite svårt för att stå vid spisen under tiden jag är dålig. Matos och jobbet överhuvud taget brukar jaga mig ganska så snabbt tillbaka till sängen igen. Så idag kom min goa mamma upp för att hjälpa mig att laga middag tills Håkan kom från jobbet. Och då var ju Elliot med också förstås. Lilla Pellispricken som det är så himlans synd om just nu. Tycker Pellispricken… smiley

Men visst är det synd om honom. Matte har ju varit så oerhört okänslig att hon har tagit ifrån honom hans manlighet. Så numera tillhör även han den berömda kören, som en tjej på chiforumet uppfunnit, ”The Empty Bags”. smiley

Men det var faktiskt för hans eget bästa. Liksom Loxy var även Elliot kryptochid, och hans ena testikel låg inte bara i ljumsken som hos vårt lilla spöke, utan i buken. Så det var ett redigt ingrepp dom fick göra på honom. Men där är ju risken för cancer ännu större, när den ligger så varmt till, så det var egentligen inte så mycket att fundera på för mamma. Förhoppningsvis kommer detta att resultera i att han slutar försöka göra småpellisar med min stackars Loxy, och även slutar att märka revir här hemma hos oss. Han har redan visat goda anlag. Idag var han här i flera timmar utan att försöka bevattna ett enda bordsben eller soffkant. Men troligtvis hade han inte tid heller, för han var såå tokglad över att få komma hit och busa lite. Även om Loxy var mer än lovligt misstänksam mot hans tillfälliga attribut och inte alls på humör att busa. Lilla Elliot har haft så himla tråkigt under konvalecensdagarna att han nästan krupit ur pälsen nere hos mamma. Men nu är det veterinärbesök på fredag igen, och förhoppningsvis ser allt bra ut så att stygnen kan plockas bort. Det finns nog ingen som kan se så ynklig ut som Elliot när han vill ha uppmärksamhet. Det skulle väl möjligtvis vara våran lilla fjant då.. smiley

 

Ha en god natt och en fin morgondag!

Nu ska jag försöka sova en liten stund så kanske jag blir av med resten av det här migrän-otyget, om jag har tur.

 

// Indra – Pellisvakt i morgon

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...