Pyssel & handarbete

”Nya” badlakan!

Nu börjar det bli lite fart på grejerna här hemma. Maskinen och jag har samsats så pass länge att vi faktiskt har lyckats åstadkomma lite saker tillsammans. För ett tag sen broderade jag ju handdukar som jag lade in en bild på här. Nu är även de matchande badlakanen klara, och hänger på snygg parad i badrummet. smiley Så nu är det dags för nästa utmaning.. att tömma minneskortet och programmera om det…

Än så länge har jag ju inte lyckats spara mina ändringar, utan måste stänga ner programmet när jag är klar, bara för att få frågan om jag vill spara ändringarna.. smiley Men det har ju funkat. Grejen är väl bara att det vore bra att fatta hur man gör det på riktigt. Så jag tror det är dags för ett litet telefonsamtal till min ”mentor” och broderimaskinslärare. Trots allt pyssel med datorer och olika dataprogram, så kan jag bara inte på egen hand lyckas lista ut vart ”spara”-knappen i det här programmet sitter. Det är hur skumt som helst…?! Men så fort jag fixar den biten så ska jag ta mig en ny dust med maskinen. Ska bli kul att se vad det blir härnäst.

Ha det gott alla därute!

 

// Indra – Med kliande skaparfingrar.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...