Allmänt

Nagelnytt & egopic! :-)

daffodilsnow1

God morgon på er!

Jahapp, det var ingen liten chock man fick när man gick upp i morse och såg hur det toksnöade ute! Tack och lov så är det alldeles för varmt och alldeles för fuktigt ute för att snön ska lägga sig, och nu ser jag ingen snö alls, utom möjligtvis lite vita fläckar i skogsdungen på baksidan av vårt hus. Men tidigt i morse när det snöade som mest så blev jag faktiskt lite matt. 😛

***

Det har varit en natt med dålig sömn så jag satt uppe en stund och fixade med foton på datorn och somnade inte riktigt förrän vid fyra-tiden någon gång. Men jag klagar egentligen inte. Jag har inte alls så svåra sömnproblem längre som jag hade förr. Det kommer i småperioder ibland men inte ens i närheten av mina gamla problem, då jag kunde vara mer eller mindre vaken flera dygn utan att få sova. Så jag fick en hel del nagelbilder fixade för att läggas upp på min Facebooksida och så blev det en ny profilbild också. Det är inte särskilt ofta jag byter den, men jag kände att förra sommarens midsommarbild började bli lite inaktuell..hehe!

***

jag

***

Jag tog ett par ego-pics när jag provade nya CC-krämen och nya Nyx läppkrämen som jag bloggade om igår och jag bara älskar den färgen! 😀 Inte för mycket men tillräckligt för att markera läpparna och ge dem lite färg. 🙂 Men en sak som jag lagt märke till som retar mig så där lite lagom, ingen världskatastrof men.. Ju äldre jag blir desto tydligare syns storleksskillnaden mellan mina ögon. Jag har aldrig brytt mig om det tidigare, har knappt lagt märke till det själv. Men senaste åren syns det jättetydligt, speciellt på foton. Det ser ut som jag blinkar eller flirtar med kameran..haha! 😀 Men det gör jag faktiskt inte. Mitt ena öga är mindre än det andra. Det är väl jordens dragningskraft som börjar visa sig mer och mer..hahaha! 😛

Men nog om mig själv nu! 😀 Jag håller ju även på att fixa lite nagelfoton som ska upp på min fb-sida, för nu är det verkligen dags att förnya lite där. Jag har till och med fått klart min digitala fotoram med nya inspirationsbilder, en sak som många av mina tjejer tjatat på mig om i ett par år typ.. haha! 😀

***

 nagelnytt1

Här är i alla fall en liten sneakpeak på det som komma skall. 🙂 Jag har närmare 80 foton som ska läggas upp så det tar en liten stund. Men det ska bli roligt att få upp lite nyare inspirationsbilder. Många av dem som ligger där har legat i flera år. 😛

Nu ska jag fixa mig för nästa nagelhörnebesök. Goa Lina kommer snart och förgyller min tid ett par timmar. <3  Sedan ska jag påskpynta lite här hemma, och ställa ut lite påskris på framsidan. Får se om jag hinner med en sväng till Plantagen eller Blomsterlandet också, för att köpa lite vårblommor till entrén.

Ha en fin skärtorsdag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...