Allmänt

Lite nattaprat och bloggtips! :-)

dimma1

***

Hej på er därute i natten…eller tidiga morgonen kanske. 🙂

Den här natten kan jag bara inte sova. Det verkar stört omöjligt att falla i sömn, jag är absolut klarvaken! Så efter att ha legat och stirrat i ömson väggen, ömsom taket och där emellan rakt ner i kudden så gav jag upp. Det är trevligare att sitta vid datorn och hitta lite nya roliga bloggar att läsa i stället. 🙂

En som jag följt på facebook ett tag är Tasty Health, en blogg av en tjej som är kostrådgivare och personlig tränare bland annat, och som delar med sig av recept på nyttiga efterrätter, bakverk och hälsosam mat. Recepten är allt ifrån bakning med proteinpulver, Gi, sockerfritt, LCHF/LCHQ och glutenfritt – något för de flesta som är ute efter annat än sockerbomber med andra ord. 🙂 Det som fångade in mig idag var ett recepttips på en väldigt lockande ”frukostpizza” som jag bara måste prova att göra! 😀

***

2

***

Bilden är lånad från Tasty Health och receptet på frukostpizzan hittar ni här.

Ni hittar massor av olika roliga och spännande recept, hälsotips och annat kul på den här bloggen så den kan jag verkligen rekommendera! 🙂

 ***

IMG_2767

***

Själv behöver jag verkligen få lite tips och pepp när det gäller nyttiga och smala recept. Visserligen kör vi på 5:2 med gott resultat, maken och jag, men som så ofta händer när man har hållt på ett tag, så har jag stått still länge nu efter att jag gick ner riktigt mycket i början. 16 kilo för att vara exakt. 🙂 Men jag har fortfarande 9 kilo kvar. Och härom dagen blev jag otrevligt påmind om detta faktum…haha! 😛 Jag fick plötsligt de här underbart söta trosorna av min fina make i present. 😀 Han hade sett dem på nätet och beställt dem helt spontant, han vet att jag älskar vackra underkläder. Och jag älskade dem verkligen! Och ännu roligare hade det varit om jag hade kunnat ha dem… 😛 Min gulliga gubbe tror tydligen fortfarande att jag är en S på kläder. Hehe! Men jag ska i allafall i ett par M, med lite kamp. 😛 Och det var ju en bra morot om inte annat. Nu attans ska jag komma i gång med mina powerwalks igen som legat nere ett tag. Och laga nyttig smalmat. Så jag kan använda mina fina spetstrosor! 😀

***

Men nu ska jag nog göra ett försök igen, och se om jag kan få lite sömn denna natten ändå. Som tur är så har jag inget direkt bestämt i morgon så jag kan väl alltid sova ut om jag behöver, men jag avskyr att vända på dygnet sådär. Jag får väl hålla mig vaken med pyssel under dagen så jag sover i morgon natt i stället. 🙂

***

1pyssel

***

Jag har suttit med min stora pärltavla under kvällens två timmar långa partiledardebatt på svt. Det är helt perfekt när man bara behöver lyssna och kan göra annat under tiden. Nu börjar man se vad det ska bli i allafall, men jag har haft en lång period när jag inte haft varken tid eller lust att pärla, så jag har inte hunnit så långt. En femtedel kanske?

Nehepp, nu får det vara nog med nattsuddande! Men nu hör jag hur fåglarna har börjat sin morgonserenad i träden utanför så nu lär det väl bli ännu svårare att somna. Hoppas ni andra sover gott därute i allafall, och får en fin måndagsmorgon. På återseende i morgon, då med lite nytt som jag testar för Buzzador. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...