Allmänt

En trött men nöjd valp… ?

2F0CCFA9-7303-47B9-8B4A-DFF28AF3FB6E***

God kväll på er därute!

Jahapp, då har det gått ett tag igen sedan senaste blogginlägget. Och ändå har det varit fullt upp, med valp, julfirande och massa annat. Men det är väl just det, man har haft så fullt upp att bloggen fått stå åt sidan. Även fotandet har fått stå åt sidan faktiskt, och det har verkligen känts konstigt. Jag är ju liksom van att uppleva minst hälften av min tillvaro genom kameralinsen. Men med en liten tokig valp att hålla koll på så är inte kameran största prio. ? Vädret har ju heller inte inbjudit till något fotande utomhus heller precis. Men idag fick jag några spontana mobilbilder tagna i allafall.

***

A682DDDF-0B73-458E-886E-655673F5A353

***

Vi tog nämligen en underbar promenad vid Byttorpssjön i det fina vädret idag. Och det var vi inte ensamma om. Det var massor av folk runt sjön. Promenerandes, motionerandes, folk som grillade och fiskade. Det märks att folk har saknat solen och det fina vädret för alla verkade ha gått man ur huse för att njuta av dagen.
***

8F4880FA-479F-46E1-ADB7-690E1C804599

***

Lillfisen var ju med såklart! Hans första promenad nere vid sjön. Och det var förstås vääääldigt spännande! ? Han är inte riktigt bekväm med det här med koppel ännu men med lite mer övning så. ? Här nere runt sjön finns så mycket hundar så det är inte stället jag skulle låta honom gå lös heller, inte så länge inkallningen inte sitter som en smäck. Och det är ju synd att säga att det gör än. ?? Men som sagt – övning ger färdighet. ☺️
***

D344309A-834E-4AB8-A046-51B5B0770C7E

***

 Sedan fortsatte vi promenaden med Lotus i tryggt förvar i sin nya bekväma hundryggsäck på husses rygg. Det är inte dags för så långa promenader för lilleman ännu. ❤️

När vi kom hem blev det en timmes vila och sedan gick vi hem till mor som bjudit hem oss på middag. Och där blev det förstås full rulle. Lotus tycker nämligen att hundar är väldigt creepy och läskiga varelser, medans katter däremot – dom är helcoola! ? Särskilt mammas 8-månaders jättekisse Sammie som han fullkomligt älskar!
***

1D47E8F4-1EF7-45E2-A0D4-D3B0FFA016F5

***

Sammie är världens snällaste katt och dom har sjukt roligt ihop dom här två galningarna. Men visst håller man ett vakande öga på dom hela tiden förstås. Dom är unga båda två och, sagt med all kärlek i världen – Lotus är en totalt helvild valp så man får faktiskt mer skydda stackars Sammie från hans lekattacker än att skydda valpen. ??‍♀️?

***

Men nu sover han gott den lille gangstern och lär nog göra det hela natten misstänker jag. Det har varit många nya spännande intryck idag.
Och i morgon är det en ny dag. ?

***

B5309195-426F-4C58-AF49-B7DEDF1CA51C

***

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...