Allmänt

Lite shopping idag! ☺️

45624E04-71CC-479D-B964-05405BD294FAHej alla!

Jaha, är det nu vintern ska börja tro? Det snöar ordentligt här ikväll, inte många gånger man har sett det denna vintern. Inte för att jag är nån vintermänniska precis men några få soliga gnistervita dagar hade jag gärna haft. Om inte annat så för att gå ut med kameran. Men NU? Nej tack! Nu väntar man ju bara på våren, även om jag vet att det är i tidigaste laget. Men å andra sidan börjar jag alltid längta efter våren redan efter jul så för min del är det inga konstigheter. ? Men detta året har man liksom lämnat vintern bakom sig för längesen eftersom den aldrig kom över huvud taget.
Jaja, inte mycket man kan göra mot naturens makter. ??‍♀️

***

 244A7F3D-85E0-473F-9295-1B6E2B8F7A5F
Tidigare på förmiddagen var i allafall lillasyrran Nicole, Lotus och jag iväg och shoppade lite medan min käre make fixade ett eller annat nere i lufthallen.
Och jag hittade detta underbara fruktfat på Albrekts guld. Det är ofta man ser fina grejer i guldaffärerna men det är nog första gången nånsin jag köper nåt annat än smycken i en sån affär. Hur som helst så blev det så himla fint på vardagsrumsbordet. Det blir ett fantastiskt ljusspel från både solen på dagen och lampor eller ljus på kvällen. Jag bara älskar det! ?

***

EF7C82F9-C3F5-4FA9-A91E-A25CCE136892

Men det vi egentligen åkte iväg för att köpa, både syrran och jag, var varsin sån här liten väska från Gina Tricot. Det var vår brorsdotter som hade köpt en sån här i helgen och visade oss och vi föll för den båda två. Så nu är vi tre i familjen som har likadana väskor…så himla unika vi är. ? Och med tanke på att dessa väskor sålt slut flera gånger på Gina och att de sista två väskorna som fanns kvar hängde på varsin skyltdocka som vi ”klädde av” så lär vi knappast vara ensamma i stan heller. ?? Men dom är verkligen jättesöta!?

***

 BBC7C6BD-A966-40D9-BB2D-9C726C24FE83
***

Ett par nya Edbladsörhängen fick också följa med hem. Dom är faktiskt mycket finare i verkligheten än på bild men jag lyckades inte få till nåt bra foto. Hemskt söta vardagsörhängen. ?

***

C23BABC4-E4F3-4691-A764-C9DCD6164439På Gina köpte jag ett par nya hårband också, och på Kick’s ramlade lite nya sminkprodukter ner i shoppingkorgen. Jag älskar verkligen Lumenes CC-kräm och deras blur foundation så denna var ingen nyhet för mig, bara påfyllning av en produkt som tagit slut. Men jag kan varmt rekommendera den. Den ger en fin halvtäckande slät yta och är lätt att applicera. Perfekt nu på vintern om man vill ha något lite mer täckande än bara CC-kräm som jag brukar hålla mig till på sommaren när jag vill ha något lättare.
Mascaran är däremot en nyhet för mig så den kan jag inte uttala mig om än. Men det ska bli spännande att se om den är så bra att den förtjänar namnet ”falsies”. ?

***

 C4E0B3C5-AF78-4B52-B304-5CECDEE12695
***

När vi kom hem tog vi en kopp kaffe i mina underbara fina nya kaffekoppar som jag köpte för ett par veckor sen i Fristad Blomsteraffär. Dom har så otroligt mycket fina saker förutom alla härliga blommor! ? 

Ja, sen var det dags för nagelpyssel för min del och massage för syrrans del så hon åkte hem och jag gjorde i ordning lite middag till Lotus och mig. Han var för övrigt jätteduktig idag på sin första lilla shoppingtur. Charmade alla expediter och hängde nyfiket med i sin fina väska. ❤️ I själva verket var vi faktiskt bara i Knalleland ca en timme eftersom han var med, men det räckte alldeles utmärkt. ? 

***

08465A6F-1AFB-451E-A710-2B23246C3907

***

Idag bestod min middag bara av en blandning av keso och vaniljkvarg toppad med bananer, kiwi, hallon och blåbär och lite olika frön och färsk apelsinjuice. Jag byter ut några av dagens måltider på vardagarna mot shaker i stället och har äntligen blivit av med mitt envisa sockersug. (och några kilon…?) Men i går åt vi en gemensam söndagsmiddag, maken och jag. Och receptet på den lägger jag upp lite senare. 

Ha en fortsatt fin snöig kväll alla och på återseende! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...