AllmÀnt

Tunnbrödsbak.. đŸ€—

Lotus i Grebbestad

God söndagsförmiddag pÄ er alla!

Nu börjar jag bli en smula trött pĂ„ denna eviga blĂ„st! Man ska vĂ€l vara tacksam för att vĂ€dret inte Ă€r sĂ€mre. Trots allt kan man ju vara ute och vĂ€dret Ă€r skapligt för övrigt. Men den hĂ€r blĂ„sten stĂ€ller till med sĂ„ mycket och förhindrar sĂ„ mycket. I trĂ€dgĂ„rden flyger allt ivĂ€g som inte Ă€r förankrat och det Ă€r ju inte sĂ„ himla varmt att man vĂ€lkomnar vindbyar pĂ„ 10-11 m/s. Dessutom, och det Ă€r förstĂ„s vĂ€rst av allt
hehe..😜😄
sĂ„ kan jag inte ge mig ut med drönaren. Jag har massor med idĂ©er och planer, men jag kommer absolut ingenstans med dom sĂ„ lĂ€nge det blĂ„ser sĂ„ hĂ€r.

En av planerna Ă€r förstĂ„s att flyga och fota vid kusten, i Grebbestad förstĂ„s.😍 Men det Ă€r inte aktuellt riktigt Ă€n som tur Ă€r. Vi ska Ă„ka dit lite senare i sommar och dĂ„ hoppas jag verkligen att det lugnat ner sig med all blĂ„st. DĂ€r rĂ€cker det med den ”normala” blĂ„sten vid havet, det kommer bli en liten utmaning Ă€ndĂ„.

Syrénernas tid i Grebbestad

Men i vĂ€ntan pĂ„ flygvĂ€der sĂ„ fĂ„r man helt enkelt hitta pĂ„ annat. I förrgĂ„r stĂ€llde sig maken och bakade mjukt tunnbröd, ett nytt recept som han aldrig gjort innan. Och det blev sĂ„Ă„ himla gott!!😍 SjĂ€lv blev jag enormt peppad att baka sjĂ€lv nĂ€r han stod dĂ€r i köket. Jag fick tvinga mig sjĂ€lv att gĂ„ dĂ€rifrĂ„n sĂ„ jag inte lade nĂ€san i blöt eller fingrarna i hans degbunke. 😂 Det dĂ€r Ă€r liksom mina domĂ€ner. 😄 Men just stekpannebröd, tunnbröd och liknande Ă€r HĂ„kans projekt sĂ„ jag gick snĂ€llt men motvilligt dĂ€rifrĂ„n. 😁 Men idag Ă€r köket ledigt sĂ„ jag funderar pĂ„ att baka nĂ„got idag, troligtvis nĂ„got bröd. Men jag har inte riktigt bestĂ€mt mig Ă€nnu. SĂ„ tills vidare bjuder jag er pĂ„ receptet pĂ„ HĂ„kans tokgoda tunnbröd.

Klicka upp bilden för större format.

SĂ„ nu ska jag blĂ€ddra igenom mina recept och se om jag hittar nĂ„got kul att baka. Sen har jag lite nagelfix senare idag och sĂ„ blir det att tĂ€nda grillen pĂ„ eftermiddagen. đŸ€— SĂ„ med det önskar jag er en riktigt mysig söndag. Och sĂ„ hĂ„ller jag tummarna för att den hĂ€r förbaskade blĂ„sten mojnar snart. đŸ€Ș

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...