Allmänt

Hund…öhhh…sängar? =))

Med tanke på alla söta och gulliga hundbäddar som jag har hittat tidigare, så måste jag ju bara visa lite fler av dem jag har ramlat över på olika webbutiker. Är dom inte absolut tokroliga! smiley En rosa Caddillac (hur 17 stavas det nu då??) hade ju varit perfekt för Loxy…(läs matte…hehe..)

I dag ska jag börja dekorera mina muffins med alla blommor, blad och diverse andra figurer i sockerpasta som jag har suttit och knåpat ihop i omgångar under veckan. För en gångs skull har jag börjat med julbaket någorlunda i tid i allafall. Ett år stod jag hela natten före julafton och tokbakade för att bli klar i tid. smiley Det slipper jag väl förhoppningsvis i år. Däremot ligger jag mer illa till med julklappshandlandet. Inte en enda julklapp har jag köpt än. Inte ett dugg stressande…! smiley smiley Har du hunnit med dina julklappar ännu?

Men nu var det dags för dekoration. Ha en fin dag alla, och stressa inte ihjäl er inför julen. smiley

// Indra – Lever inte som jag lär….*s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...