Inredning & design Inredningsprylar

Dagens Vill ha – Sommarservis från Cath Kidston

cathkidston-kollage1

Kan det bli mer ljuvligt somrigt än så här?! 😀

Visserligen samlar vi just nu på en servis där även kaffedelen ingår, men den är mer neutral, tidlös och funkar året om och det är ju just vad man gör också – använder den hela tiden. Det kan man förstås göra med den här också, och känner jag mig själv rätt, så hade jag nog haft svåra problem att ställa undan en sån här söt servis när hösten kommer, somrig eller inte. 😉

cathkidston-kollage2 

Och det är ju såklart inget som säger att man måste göra det heller, men just nu känner jag framför allt att jag skulle vilja ha den här till sommarfikat på balkongen. Eller altanen om vi skulle ha tur med vårt lägenhetssökande. 😉

 

I serien ”Spray Flowers” från Cath Kidston ingår koppar, muggar, tekanna, assietter, ytterligare en kanna plus djupa och flata mattallrikar. Det finns även en ursöt smörbytta plus en te- och en ägghuva i matchande blommigt tyg. Det är alltså inte bara en kaffeservis. Jag hade troligtvis valt den vita varianten med blommor, men även den ljusblå är sjukt söt tycker jag. 🙂

 

cathkidston-kollage4

 

 

Tallrikarna finns i två olika mönster, en vit med de rosa blommorna runt kanten och en helt blommönstrad. Personligen tycker jag den förstnämda är mer i min smak, men jag skulle även kunna tänka mig assietterna helmönstrade. Man kan ju faktiskt välja både och… 😉

 

 

 

cathkidston-kollage3

 

 

Ytterligare en sak i samma serie är den här ”övertäckaren”, att lägga över maten eller fikabrödet. Inte bara en väldigt praktisk sak utan också oerhört söt på bordet, speciellt när man har en som matchar resten av servisen. 😀

 

 

 

 

cathkidston-kollage5

Förutom ”Spray Flowers” hittade jag även en underbart söt frukostservis, ”Strawberry breakfast Set”, också från Cath Kidston.
Den här hade mer än gärna också fått flytta in i mitt skåp lagom till mysiga sommarfrukostar på balkongen. 😀

cathkidston-kollage6

 

 

Muggarna är exakt den typ av modell som jag tycker bäst om att dricka både te och kaffe i. Tycker om att dricka i alltså. 😉 Sen finns det ju mängder av andra snygga modeller också förstås, men den här är go att dricka morgonkaffet i. 😀

 

inreda41

 

Sist ut funderar jag på att klicka hem ett gäng av de här ursöta kaffe- och teskedarna i melamin från inreda.com. Jag har saknat nåt sånt varenda sommar, speciellt när vi har varit iväg med picknickkorgen någonstans, då det hade varit enormt praktiskt med såna här skedar. Men förutom att dom är praktiska så tycker jag också att det är lite roligare att duka kaffebordet på sommaren med de här färgglada skedarna i stället för udda, tråkiga småskedar.

Nu ska jag sätta igång operation övertalning här hemma och få Håkan att förstå att det inte är okej att bjuda folk på fika i pappersmuggar för att slippa diska efteråt. *skratt* Nej, skämt åsido, så illa är det inte. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Vackert, riktigt fint blommönster.

 2. åh, gillade verkligen den med jordgubbar!! Härlig!!
  Men så mycket för blommor är jag inte, så den kan du gärna få (hihi)

  KRAM

 3. Cherlindrea säger:

  C: *Skratt* Det är tur att man är olika. 😀 Jag älskar verkligen blommor, så jag måste tänka mig för i mellanåt, annars skulle jag nog göra om hela hemmet till en kitchig blomrabatt. Haha! Inte så snyggt precis. 😉 Lagom är bäst. Men jag tycker verkligen om blommigt, så jag får välja noga. 😛 Men jordgubbeserien är verkligen också jättesöt tycker jag.

  Kramizar!

 4. Cherlindrea säger:

  Sussi: Ja, jag tyckte verkligen om mönstret. 🙂 Det är inte alltid det är fint bara för att det är blommigt, hur blomtokig jag än är. *s*
  Men vilka fantastiska skapelser du gör! Verkligen jätteroligt att se!

Kommentarer är stängda.