Allmänt

Mys- och testund…

te-och-vila1

Dags för en kopp te och en liten mysstund med lilleman. 🙂

Det blev faktiskt lite finare väder idag än vad man trodde i morse när regnet bara öste ner. Tack o lov för min stackars sambos skull, måste jag säga. Han har nämligen varit i Trollhättan idag – med motorcykeln – för att fixa med lite olika saker som man fixar med motorcyklar. Haha, ja, alltså, jag är inte riktigt så korkad som jag låter när det gäller det där, men det känns lite onödigt att sitta och förklara. Om jag säger Screaming Eagle så hänger i allafall mc-folket med. 😉 Ni andra är förmodligen inte intresserade. 😀

 

Hur som helst så skulle han ju hem efteråt – på motorcykeln. Och då ville han ju helst inte ha ösregn hela vägen. Så därav var det riktigt tur med vädret i eftermiddag. Men jag pratade med honom på mobilen alldeles nyss, och det hade varit redigt kallt. Runt 10 grader är inte det skönaste att köra mc i precis. 😉

 

cutecolorsbalicon5

 

Men nu är han i stan i allafall och skulle bara fixa ett par grejer i lokalen och ett ärende åt mig, så han bör vara hemma när som helst. Middagen är förberedd och det är inte så mycket mer jag kan göra med den nu. Så då blev det en kopp te så länge. 🙂 Grannens kompis har fortfarande inte åkt, så än så länge har jag sluppit rusa ut med nerverna på utsidan..hehe!

 

Nu ska jag kika om det är något bra på tv ikväll och förbereda för en mysig stund i soffan.

Må så gott alla, och på återseende!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Annelill säger:

  Godnatt och sov så gott.
  KRAM KRAM

 2. säger:

  Ser mycket mysigt ut:)

 3. hej hej… hoppas allt är bra med er?! Eftersom jag igår varken bloggade eller läste bloggar , allt pga att jag va sjuk.. så ska jag nu läsa ikapp här på din/er blogg! kram kram

 4. säger:

  Jo men visst är det jätteroligt när man vill haa ett kärleksfullt kort på matte och vovve och så blir man totaldissad av honom, hehe 😉

  JO håret blev verkligen toksnyggt på henne 🙂
  Är det bara jag som är less på regnet nu? Jag menar inte bara dessa få dagar utan över huvud taget? Nu när Boss har kommit så tänkte jag att det är dags med riktiga regn kläder, sså kika in på min blogg sen och titta på det jag hittat. Så jäkla snyggt att jag skulle kunna ha det på fest, haha. 🙂
  Ha en bra dag i busvädret. Massa pussar

Kommentarer är stängda.