Allmänt

Märklig upptäckt i badrumslådan…

loxymorgon90

 

God morgon ute i stugorna!

 

Efter gårdagens intensiva bak, tvätt och matlagning så trodde jag förstås att jag skulle sova som en sten hela natten och inte vakna förän typ 10 eller så idag. Jag fick dessutom ett ryck, eftersom jag hade svårt att varva ner på kvällen, och skurade badrummet, vek in all tvätt och diskade en jättedisk vid typ 12-tiden i natt. Men jag borde ha lärt mig vid det här laget… Efter en natt med en kvarts sömn varannan timme ungefär, så gav jag upp vid sex-tiden. Så nu har jag tillbringat en timme ute på balkongen, med kaffekoppen och ett gammalt nummer av Vovve. Bra mycket intressantare än gårdagens snöiga psykartikel i allafall. 😉

Håkan och Loxy sover förstås fortfarande, och varför skulle dom inte det. Det finns väl ingen anledning att vara uppe och springa klockan sex om man inte måste. Om man inte är galet rastlös och less på att ligga i sängen då förstås.. *s*

 

cutecolorsplantflower42

 

När jag kom upp här på morgonen så lurvade jag in i badrummet i vanlig ordning som jag alltid gör på morgonen, tog av mig sovlinnet och bytte till mjukiskläderna och öppnade lådan i min badrumsbyrå för att lägga ner nattlinnet. Då ser jag något längst fram i vänstra hörnet som jag inte lagt märke till tidigare… ”Vad i hela friden är det som ligger där”, tänkte jag för mig själv?!

 

krok1

 

Det var knappt så jag vågade stoppa ner fingrarna och plocka upp det, eftersom föremålet var så främmande i den här lådan och jag hade verkligen inte den blekaste aning om vad det kunde vara. Där nere i hörnan kunde jag heller inte se det ordentligt, så det var svårt att identifiera det. Men så stack jag ner två fingrar och lyfte försiktigt upp ”saken”, glodde förbluffat på den – och började gapskratta!

 

Hur länge den här har legat där har jag ingen aning om, för jag röjer ju inte ur de här badrumslådorna varje vecka precis. Men jag är ganska tacksam för att jag hittade den nu, annars är väl risken att jag hade blivit attackerad av den förr eller senare. Vem som var den skyldiga och hade stoppat den här pinalen i min låda listade jag ut fortare än kvickt, eftersom jag bara känner en enda person som äter såna här – nämligen min kära lilla systerdotter Saphira! 😀

 

Är det någon som vet vad det är? 😉 Och nej, det är ingen ostbåge, den här är mycket större! 😛

 

cutecolorsplantflower42

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sedan hälla resten på termos så Håkan slipper bränt kaffe när han vaknar. Sen ska jag fundera på vad jag ska hitta på under dagen. Jag har en hel del jäst som jag måste ta hand om, så det lutar åt lite matbrödsbak idag. Håkan har ett önskemål om filmjölkslimpa som han tydligen har positiva minnen av sen barndomen, så jag får väl försöka hitta något recept på det. Ni får gärna tipsa mig, om ni har något bra recept på lite grövre bröd med filmjölk i. 🙂

 

Dessutom får ni hemskt gärna hålla tummarna för att Jotex fått tummen ur och skickat iväg min beställning nu. =)) Jag har väntat på mina grejer i över 1 1/2 månad men leveransdatumet var den 10/6 så nu borde det snart vara dags. Och det ska bli såå himla spännande! Nytt överkast, nya gardiner och lite nya småprylar! 😀

 

Hoppas ni får en jättefin dag alla, även om vädret kunde vara något roligare.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. men det ser ut som en ostbåge?

 2. säger:

  Det är en majskrok:) Eller en puff som vi kallar dom i mitt hus. Det är nog bara vi med 1åringar som vet,,ja kanske 2 åringarna med. Dom har inte funnits så vansinnigt länge. Smakar inget men går även för en hungrig vuxen att knapra på när man vill bara ha något med inte allt för socker eller fet haha.
  Mazariner! mmmmm vad gott! Jag älskar såna. Tur för mig jag kan bara kika på allt gott och inte dyka up varje dag för fika hos dig;)
  Kramar vännen!

 3. Cherlindrea säger:

  Monica: *skratt* Jag vet! 😀 Det var precis vad jag trodde första gången jag såg en också. Dock en väldigt ”förvuxen” sådan. 😛 Men det är som Lori här under skriver, en majskrok. 😀 Ser ut som en jättestor ostbåge, inget socker, inget fett och smälter på ett ögonblick i munnen. Ett ”barngodis” som 1-2åringar brukar gå och mumsa på, en ersättning för de klassiska smörgåsrånen man brukade ge dem förr. 😀

 4. Cherlindrea säger:

  Lori: Haha, exakt! 😀 Hade det inte varit för Saphira så hade jag inte haft en aning om vad det var. 😛 Jag stiftade bekantskap med dem första gången för bara nåt halvår sedan, och trodde knappt mina ögon när hon kom gående med en jätteostbåge som i nästa ögonblick bara var försvunnen. *skratt* Dom smälter verkligen bara bort. *s* Det är nog som du säger, det skulle en annan 1-årsmor till för att lista ut det. 😉

  Hm..jag tycker då snarare att det är ganska synd att du inte bor lite närmare så jag kunde införliva dig i min provsmakargrupp. *skratt*
  Ha det så jättegott gumman! Kramar om!

 5. säger:

  Haha jag känner igen det där ja. En fördömd majskrok som brukar ligga i alla vrår här hemma med haha 🙂 Men jag hade allt velat se din min när du osäkert tittade ner i lådan efter den här farliga monsterkorven *s*

  Den måste dock ha legat där länge för det var evigheter sen vi köpte dom. När vi kommer till er så är det andra saker som tydligen smakar bättre 😉
  Puss puss

 6. säger:

  Oj vilken söt blogg du har! Kolla in, och nu är jag fast! SUPER fin!!!! Hit kommer jag tillbaka.! Kram

Kommentarer är stängda.