Allmänt

Dagens Måste-Ha!

Så var det dags igen! Baby Boo erbjuder återigen dessa urläckra Fundle-väskorna till superpris på chiforum.se. Självklart precis när jag köpt en annan väska! Men dessa ska tydligen, förutom att de är ursnygga, vara riktigt praktiska. Så nu gäller det att komma på något riktigt bra förklaring till att Loxy behöver en typ 7:e väska som sambon köper.

Misstänker att det kan vara en smula svårt…för att inte säga omöjligt.

De finns i alla möjliga och omöjliga färger, men mina favoriter, förutom den blåblommiga här, är bl.a den svarta.. (funkar till allt), den röda.. (man blir glad av färgen), denim..(alltid snyggt), den rosa.. (rosa är ju den ultimata färgen), den rosa med ränder..(rosa igen..ingen kommentar behövs) och sist men inte minst, den grönblommiga.. (sååå somrigt snygg!)

Kanske som födelsedagspresent till lill-prinsen? Han fyller ju två år den 18:e. smiley

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...