Allmänt Mat & Bak

Slöardag för både Loxy och mig idag…

solbuse1

 

Puhhh! Nu är till och med jag lite väl varm måste jag erkänna. *s* Men det fläktar skönt idag, det är ordentliga vindbyar som sveper in över balkongen med jämna mellanrum. Kallt är det däremot inte. Just nu har vi 28, 3 grader på vår balkong och då har solen bara nått in över ungefär halva balkongen. Loxy ligger i solstolen bredvid mig och njuter i värmen, men han hoppar ner då och då och lägger sig i skuggan under bordet. Det är inte dåligt, det brukar vara jag som får ta honom i från solen med jämna mellanrum så han inte ska bli för varm.

 

Att jag är så varm idag har inte bara med vädret att göra, utan att jag har stått i köket med ugnen på ett bra tag. Jag hade ett kilo kokt kyckling som jag var tvungen att ta hand om, så idag blir det paj med kycklingröra till middag ikväll. 😀 Det är samma recept som jag har lagt upp förut, men då som minipajer. Idag är jag för slö för att stå och göra mängder med små, så det blir en stor i stället. 😉
Receptet hittar du här.

 

kycklingpaj11

 

Men först blir det fika. 😀 Håkan har med sig kompisarna Jonas och Virre hem, så nu ska jag fixa fram lite fikabröd och sätta på kaffet.

Hoppas ni har en skön dag där ute!

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...