Inredningsprylar

Nya köksprylar

newkitchen1

Tänk den gamla tiden, när köksinredning och köksredskap bara var funktionella men inte ett dugg estetiskt tilltalande. Jag älskar min rosa mixer, men jag måste erkänna att jag blir sjukt sugen på att shoppa när jag ser alla toksnygga svarta grejer som finns till köket. Brödrostar och blenders är väl inte sådär jätteunikt, men däremot hittade jag en annan sak som var ny för mig.

 

 

 

 

newkitchen2

 

Svart tvättmaskin och torktumlare. smiley Det har i alla fall jag missat, hur det nu är möjligt. För det tyckte jag var sjukt snyggt. Klart roligare än de vanliga klassiska vita. Den där ugnen hade dom inte behövt kasta efter mig heller precis. Jag är grymt beroende av en ny spis! Undra om man kan fjäska in sig hos hyresvärden?smiley smiley

 

newkitchen3

 

 

Sen har vi varit på jakt hur länge som helst efter en kombinerad kaffebryggare/espressomaskin. Det är banne mig inte så lätt att hitta som det kanske låter. De flesta espressobryggare är ju en separat maskin. Men jag har jordens minsta kök, och jättedåligt med avställningsytor, så jag har helt enkelt inte plats för både och. Därför vill jag ha en kombinerad, och den här var inte helt fel tycker jag.

 

 

 

newkitchen4

 

Sen måste jag ju klämma in lite rosa också. smiley Den här dammsugaren har jag tjatat om i ett år nu typ. Hehe! Nu tänker jag banne mig köpa den för mina egna ”fickpengar”. *s* För det första är den ju snygg…haha..men jaja, framför allt så är den väldigt praktisk i ett djurhem som mitt. Lätt att ha den framme så man kan dra av golvet så fort det behövs, utan att behöva släpa fram våran toktunga dammsugare.

Stykjärnet börjar väl också sjunga lite på sista versen här hemma, även om det säkert håller ett par år till. Men det tänker jag inte låtsas om nu när jag har hittat ett rosa stykjärn. Hehe! Men det är faktiskt roligare att göra måste-saker om man har fina verktyg, så är det bara. smiley

// Indra – shoppingsugen

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...