Vardagsbetraktelser

Melodifestivalskväll

teatime1

Så har första deltävlingen i melodifestivalen gått av stapeln. Och ja, vad ska man säga? Rena katastrofen tycker jag. Amy var ju himla gullig förstås, som alltid.smiley Men herregud! Christer Sjögren??? Vad var det för något? För att inte tala om en tjej som försöker se ut som en rockstar men låter som en tolvåring!

Men det var en trevlig kväll i allafall, med mamma och brorsan på besök. Lite te och goda mackor, och så en cupcakes efteråt förstås. smiley Sen var det bara att slå sig ner framför datorn och försöka ställa till rätta allt som brorsan har ”hjälpt” mig med när han har suttit här ikväll… Haha! Jaja, ingen större skada skedd.. smiley

Nu har brorsan gått hem, men mamsen stannar över natten. Skönt med lite sällskap när Håkan inte är hemma, särskilt som det här verkar bli en vaken natt igen. Himla tur att man har en bror som nästan är ännu värre nattuggla som man kan fördriva tiden med på msn på nätterna. smiley Men åter till kvällens melodifestival..

Vilket av bidragen tyckte du var bäst, om något?

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...