Allmänt

Härlig morgon i solen! :-)

loxytavla6

 

En riktigt god morgon på er alla! 😀

 

Idag skiner solen, vi har precis kommit tillbaka efter en härlig morgonpromenad Loxy och jag, och gårdagens trista humör är borta med morgonvinden. 😛

Det här fotot är inte taget idag, vilket säkert ni som ”känner” Loxy ser, eftersom han är smal här..haha! Jag tror han var lite dryga året när jag tog den här bilden, men jag tycker den ser så somrig ut så den fick bli morgonbild idag. 😀 Bra att ha som morot också, när man kämpar för att banta ner sin hund…*skratt*

 

I slutet av promenaden stannade vi till hos mamsen där altandörren stod öppen och Elliot dansande hamba i trädgården av glädje när han fick syn på oss. *s* Så Loxy fick springa och busa med honom en stund innan vi fortsatte hemåt för frukost.

Nu ska jag sätta igång med nya tag här hemma och få mina ramar klara. Jag fick en hel del gjort igår, trots att jag tyckte det var urtrist. Idag är lusten tillbaka, så målet är att bli klar med dem idag. =))

 

Hoppas ni har haft en skön morgon och får en riktigt fin dag!

På återseende lite senare. Må så gott alla!

 

loxytavla5

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. ÅH men tack vad gulligt sagt! Jasså du har det? jag jobbar ju dock inte som modell utan ställer bara upp åt tobias som frågat om jag kan vara typ modell åt honom 😀
    Myyyysig blogg du hade. God fortsättning på helgen!

    Kramar/Caroline

  2. säger:

    Skönt med bra väder! jag har släkt som är nere i din trakter på konsert denna helgen. Här är det rätt kallt ute, än så länge iallafall.
    Mårbacka!! De är så vackra, jag har ingen just nu. Så fina. Jag gav bort en Drottning Ingrid till min svägerska. Rosa mårbacka. Jättevacker. Kram!

  3. Hej fina du:)
    Oh så mysigt med en morgon promenad:) Jag har äntligen lyckats sova ut idag så jag är rätt nyvaken hihi så vi ska se en film, en med Will Smith som verkar vara jättefin. Sen ska vi ut och spela tennis:D Oh så jag längtar, det är 3e gången i mitt liv och jag är redan helt ”kär” i det:)
    Hihi oj behöver Loxy banta;) Söta lilla vovven, men så bra då att han har din mammas vovve att busa med:) Bus är ju jättebra motion, hihi:) Va kul att din mamma bor så nära, måste vara supermysigt:)

    Svar:Det är ingen fara, saknade dig bara. Älskar verkligen dina kommentarer. Blir så varm i kroppen av att läsa dem<3 Åh tack så snäll du är=D Jag har supermånga pärlor och älskar att göra armband men det var tyvärr jättelänge sen jag gjorde det nu, men mina söta kusiner har beställt några armband så nu ska pysslas;) vad för slags armband brukar du göra då? *nyfiken* 🙂
    Hihi, taack jag håller med dig:D Han är för söt för sitt eget bästa brukar jag säga också brukar jag säga stackars lilla Bompe det måste vara jobbigt att vara så söt. Eftersom att jag bara vill pussa och krama honom hela tiden:) Älskade fina snälla hästen min<3 Åh tack igen, blir så glad när någon säger snälla saker om honom:) Jag älskar jeansskjortan den är superskön och mysig:D Oj Hrm shoppiinginlägget *skäms* hihi:P Ja det är lite försenat, förlåt! hihi glömska jag!
    Det gick över rätt fort värken:) Ja det är inte kul:( Men man får väl tänka att det är för en god sak;) tihi<3

    Ha det superduper Indra, hoppas vi hörs snart igen:D
    Massor med sommarkramar<3

  4. Hej Indra:)
    Svarade på din kommentar på ett mail:)
    Ha det underbart, underbara du!
    TACK!<3

  5. Cherlindrea säger:

    Bompestjej: Först och främst, vad var det för film du såg? Recension tack! 😛
    Sen vad det gäller smyckestillverkningen; Jag har inte gjort så jättemånga armband egentligen, utan mest halsband. Och många av dem är smyckeshalsband till Loxy som han brukar ha när det är något speciellt tillfälle. Det ligger lite bilder på dem här på bloggen nånstans under handarbete tror jag. Men jag ska fota lite fler av mina grejer nån dag och lägga upp dem.

    Kramizar!

Kommentarer är stängda.