Allmänt

Vakna med huvudvärk…

loxymorgon6

 

God morgon på er därute!

 

Då var det måndag igen och en ny vecka. Jag vaknade här på morgonen med en sprängande huvudvärk lokaliserad på en punkt precis över ena ögat, ett ganska säkert tecken på vad som är på gång. *suck* Så vi får väl se om jag kan stanna uppe nu eller om det blir till att återvända till sängen några timmar till. Jag blir så himla less! Det finns knappast nåt värre än att vakna på morgonen och känna det där förbaskade bultandet i skallen. ”..Jaha, det blir en sån dag…!”

Inte direkt det roligaste sättet att börja dagen på…

 

Men än så länge är jag uppe i allafall, och jag hoppas att det bara är en liten varning. Jag har haft det ganska stressigt de sista dagarna, så jag skulle tro att det här är en reaktion på det. Vi får väl se…

 

Hur som helst, om jag inte måste återvända till sängen så tänkte jag tillbringa lite tid i min lilla manikyrhörna idag. 😀 Jag har knappt hunnit med att titta ordentligt på grejerna sedan dom kom, eftersom det har varit så mycket annat. Men idag har jag planerat att prova mig fram lite och pyssla ihop lite roliga naglar. 😛 Jag tänker förstås börja med att använda min träningshand, en helt perfekt grej att öva på helt klart. =)) Men sen måste jag även köra lite manikyr på mina egna naglar. Även dom har fått stå tillbaka de sista intensiva dagarna och det syns med en gång.

 

Men först av allt ska jag ta min andra kopp morgonkaffe, ta ut Loxy på en morgontur och fixa i ordning lite här hemma. Håll tummarna för att jag slipper bli liggande i den där förbaskade migränen idag.

 

Ha en toppendag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    God morgon! Hoppas du slipper migränen! Usch vad jobbigt. Kramar!

  2. säger:

    Vet precis hur det är med denna hemska huvudvärk!! Lider själv ofta av den. Jag håller båda tummarna på att det går över och att du får en bra dag!!

    Kram Helén

  3. Tänk på ventilationen så du inte blir snurrig i bollen av lackerna:) *skrattar*

Kommentarer är stängda.