Allmänt Blommor & växter

Mina underbara älskade blommor! :-)

balkong19

 

Hej på er alla!

 

Är det inte en helt underbar dag idag! 😀 Vilket väder!

Jag blev kvar nere hos mamma i tre timmar idag. Det var fullkomligt ljuvligt att bara sitta där i en baden badenstol i trädgården, fika och småprata och titta på tokhundarna som rusade omkring och busade och låg och rullade sig i gräset. Den där speciella doften av kaffe ute en solig dag är helt outstanding! 😀

 

När jag kom hem satte jag mig en stund med mina teoriböcker igen, men sen kände jag att det där kan jag faktiskt göra en regnig dag. Idag vill jag vara ute och njuta av solen och värmen. Vi har 23 grader i skuggan just nu på balkongen, och vad det är i solen kan jag inte ens gissa. Så jag bestämde mig för att fixa lite med alla mina blommor därute. Den där gröna djungeln som jag har haft hela sommaren, men som nu äntligen har slagit ut i full blom! =)) Sommarmalvan och Dahlian är mina absoluta favoriter och de senaste mörkröda Daliorna som slagit ut är som rena konstverk. Nu har även knopparna på mina gula Dahlior börjat slå ut också, och jag väntar bara på att jag ska kunna fota dem. Jag har aldrig haft gula förut, så det ska bli så spännande. 😀

 

balkong2

 

Men jag tog en massa kort därute idag. Inte bara de två förstnämnda utan även på mina Roseneterneller, Zinnia, Blomsterkrasse och andra slingerväxter. Det blev en hel hög med bilder, men jag kan bara inte välja ut mina favoriter.

 

balkong21

 

Så varsågoda att njuta av mina älskade underbara blommor! 😛

 

 

Nu ska jag kolla till maten. Det blir grillat ute på balkongen till middag idag. När det är sånt här väder så känns det som rena helgerånet att sitta inne och äta. *s*

Ha en fortsatt underbar dag alla och på återseende lite senare!

 

balkong7

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Underbara blommor och vilket vackert litet fågelhus! 🙂

 2. säger:

  Men vilka vackre blommor!! Jag önskar att jag också hade gröna fingrar.

  Sen måste jag säga vilken urgullig fågelholk!!!
  Så fint i rosa 😀

  Kramisar till dig.
  /H

 3. säger:

  Hej! Vilka underbara blommor! Jag har haft massor av blommor på min balkong men nu har jag blivit handikappad så jag får njuta av andras. har dock en passionsblomma ute som jag väntar på ska blomma. Fullt med knoppar är det!
  jag har börjat med orchidéer istället. Det e oxå kul.

  Ha det så gott i ditt rosa liv!/Renée

 4. Cherlindrea säger:

  Hej Renée och tack så jättemycket! Jag älskar verkligen mina blommor och har även jag orkidéer. Det är verkligen jätteroligt och dom är ju så vackra!
  Jag försökte svara dig på din sida, men jag förstår inte riktigt hur det fungerar på Spacen, så jag hoppas du kikar in här igen och ser mitt svar. 🙂
  Må så jättegott och lycka till med din Passionsblomma och dina Orkidéer.

Kommentarer är stängda.