Allmänt

En ruskig dag till..?

loxymorgon23

 

God morgon på er alla!

 

Först och främst – tack snälla gulliga ni för alla fina kommentarer angående mitt tandläkarbesök! 😀 De värmde verkligen!

 

Det var en riktigt ruggig dag igår, men konstant ösregn och halv storm här uppe. Jag sa ju på morgonen att det var ovanligt varmt ute, och fick en sopa av min syster som fått ett paraply sönderslitet av blåsten i ruggvädret. *s* Jaja, det var ett riktigt risigt väder, men temperaturmässigt så var det faktiskt ovanligt varmt. 😉

Idag har dom lovat bättre väder och blåsten ska lägga sig, men det har jag inte märkt av än. Det är grått och ruggigt ute och jag fick hålla fast alla grejer i panik ute på balkongen i morse så dom inte skulle fortsätta till Göteborg. Så jag vet inte om jag tycker att det är så himla mycket bättre väder i dag precis… *s*

 

Gårdagen blev hur som helst totalt fullbokat, och det trots att jag inte fick ut mitt förbaskade paket då heller. Men idag – IDAG! Haha! Nu ligger det nere på postutlämningsstället, så nu ska jag verkligen få hem det! 😀
Dagen gick dock åt ändå, först nere hos mamma hela förmiddagen, sedan alldeles för lång middagsvila, och efter det två superlånga telefonsamtal med först Gun och sedan Veronica. Jaja, jag vet..vi är omöjliga när det gäller telefoner. 😛
Kvällen tillbringade jag med mamma här hemma, framför tv’n och utrustade med en stor påse ostbågar och en flaska läskeblask. 😀
En supermysig kväll så där bara mitt i veckan.

 

Men idag hoppas jag som sagt var att jag kommer igång lite här hemma. Jag vaknade dock med en förbaskad huvudvärk i morse (ostbågarna tro..?) så jag hoppas jag blir av med den snart.

Men nu ska jag först av allt jaga upp min sömntuta till hund som ligger i sovrummet och gömmer sig för regn och blåst. 😉

 

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ett tips.. vänta tills posten kommit idag om det kommer med en liten ny paketavi….

    Det blir ingen syfestival för mig på fredag förresten, jag har redan shoppat garner den här veckan och nästa vecka ska vi åka bort så jag hoppar över den. jag vet hur lätt jag handlar lite mer och lite mer garn.. *skrattar*

    Fasiken vad det blåser kyligt nu!

Kommentarer är stängda.