Allmänt

Mysig fredagskväll och Grattis lilla Mina! :-)

pellisloxynatti1

 

Hej på er på kvällskvisten!

 

Vi har precis kommit hem Loxy och jag, efter en mysig kväll nere hos mamma med lite te och mackor. Brorsan var också där en stund, och Loxy har varit helt omöjlig. Han blir tokig av glädje när Dennis kommer och han har suttit och bjäbbat bredvid honom konstant hela kvällen när han inte har klappat honom. Jisses, vilken sjukt bortskämd hund jag har! *skratt*

 

När jag såg Loxy och Elliot busa omkring där nere så kunde jag inte låta bli att tänka på när dom var små. Så länge dom har hängt ihop dom där två små knoddarna. 🙂

 

pellisvalpoloxy1

 

Jag har alldeles för lite foton från när dom var yngre, men på den här bilden var inte Elliot många veckor gammal. Loxy hängde i hans stackars päls hela tiden och Elliot fullkomligt begravde Loxy när han brottade ner honom. *s* Det här kortet är taget i farten, just när Loxy är på väg att hoppa över Elliot, därav hans något märkliga form på öronen. Haha!

 

Hur som helst, nu ska jag slappa lite och kika på tv innan det är sängdags här. Vi sitter och kikar på ”Skavlan” på Svt1 och fashineras över Anna Anka och vad hon faktiskt har lyckats åstadkomma. En tjej som med sina egna idéer lyckats sätta sprätt på halva norden. *skratt* Det är rätt otroligt! Även om jag kanske inte delar alla hennes åsikter, och till och med tycker vissa av dem är mer än lovligt sjuka, så måste jag säga att hon har en hel del poäng här och där också, och bara att hon har lyckats skapa en sån här hysterisk debatt är värt att beundras tycker jag. Jag tycker det är riktigt skrattretande hur folk över hela landet gastar och vrålar över henne. Ju mer uppmärksamhet alla ger henne, desto längre får hon njuta av rampljuset. Kanske något alla dom som öser galla över henne borde tänka på. 😉

 

Men nu ska jag fortsätta kika här. Nu är det Jay-Z som har klivit upp och satt sig, en person som jag knappt vet något alls om eftersom jag inte lyssnar på hans typ av musik. Men han är tydligen större än vad jag har fattat verkar det som. 😛

 

Ha en kanonfin fredagskväll alla och sov gott när det blir dags!

Sist men definitivt inte minst, ett stort Grattis till Håkans lilla barnbarn Mina, som idag fyller 1 år!

 

minagrattis1

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Jösses vad goa dom var som bebisar 🙂
  Jag gick ju inte ens till sklan som jag skulle när Elliot kom hem första gången och Loxy var så liten som nykomling att jag knappt våga röra honom i fall han skulle gå sönder 😛

  Tröjan i ditt tidigare inlägg var riktigt grym 😉
  Javisst var mammas jackor fina. Det kändes bra i hjärtat när jag åkte upp dit med dom igår 🙂

  Puss

Kommentarer är stängda.