Allmänt

Önskedrömmar till Alla Hjärtans Dag

Så var det Alla Hjärtans Dag i morgon, och jag har suttit och kikat runt lite på alla mysiga sajter med massa ”Vill-ha-Saker” så här lagom till den 14 februari. En sida som kan göra vem som helst helt hagalen är Victoria’s Secret. Första gången jag tipsades om sidan så tog jag förgivet att priserna där skulle vara helt hutlösa, varför vet jag inte. Men det mesta är helt överkomligt i pris. När jag hade kikat runt ett tag så bestämde jag mig för att knåpa ihop ett litet önskecollage… men det blev två. smiley

Samtliga varor finns på på Victoria’s Secrets webshop.

Övre raden:

Crop terry tracksuit jacket

Crochet-lace satin babydoll

Anna Sui magic romance bodylotion

Blushing bodylotion

Mellersta raden:

Seduction Kit

So Sexy schampo & balsam

Yves Saint Laurent Baby Doll Eau de Toilette

Nedersta raden:

Peek-a-Boo heart hiphugger

Laundrybag rosa

Laundrybag vit-rosa

Mesh halter Baby Doll

Platform legwrap sandal

Anna Sui magic romance Eau de Toilette

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...